2/23 anonim válasza:
Nem.... pár nappal később újra próbálkoznék
3/23 anonim válasza:
Hát-hát. Azért a facebookra még ne írd ki.
4/23 anonim válasza:
Én nem élném bele magam, inkább csinálnék új tesztet. Drukkolok!
5/23 A kérdező kommentje:
Eszem ágában sincs, persze. Én is hát-háttal néztem reggel... talán... majd a köv. napokban kiderül. De száradási vagy szellemcsíknak se mondanám, ahhoz képest más (teszteltem már párat életemben, sajnos).
2015. jan. 13. 08:37
6/23 anonim válasza:
Hát hát én is. Nem mondanám pozitívnak de negatívnak sem. Majd írd meg mi lesz jó?
7/23 A kérdező kommentje:
Megírom! :) Remélem, sikerült!
2015. jan. 13. 09:14
8/23 anonim válasza:
én sem venném pozitívnak...még...majd írd meg!
9/23 A kérdező kommentje:
Azért mondjátok hogy csak talán, mert annyira halvány, vagy mert lehet száradási csík is ilyen lilás? Én eddig csak színtelen csíkkal találkoztam amikor nem volt baba, ez kicsit lilás. Ettől függetlenül lehet sima száradási csík, szellemcsík is?
2015. jan. 13. 09:33
10/23 anonim válasza:
Nekem ilyen volt 4 nappal keses utan es terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!