Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet 3 napja pozitív...

Mitől lehet 3 napja pozitív az ovutesztem?

Figyelt kérdés
Eddig minden hónapban 1x volt pozi most meg már 3 napja az.
2015. jan. 12. 19:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Nehezebben reped meg a tüsző gondolom. Nekem 5 napig volt decemberben (előtte 2-3 nap volt általában), 6 hetes terhes vagyok azóta.
2015. jan. 12. 19:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Volt ovu fájdalmam is.Az egyik akkor amikor még negatív volt a teszt a másik meg akkor amikor a második teszt lett pozitív.Tegnap óta viszont nagyon fáj a mellem...

Gratula a babóhoz :)

2015. jan. 12. 19:22
 3/9 anonim ***** válasza:
valami kis hromonzavar. Ha az LH magas marad akkor valamiert ugy erzekeli a szervezeted, hogy a peteerest stimulalni kell, stimulalni, stimulalni...nekem is volt hogy harom napig volt pozitiv, abban a ho apban nem.volt utana szinte semennyi ebredesi ho emelkedes se. Valoszinuleg nem volt peteeres vagy kesobb joval. Szoval ne aggodj, kovetkezo honapban remenykedj, hogy visszaall. Ja es egyedi elterrsek honPok kozotti elteresekkel lehetseges es az is lehet hogy jo erzekeny a teszt es pont igy kaptad el a kb. 24 oras LH csúcsot.
2015. jan. 12. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
1. IRIgyellek, bar nekem is ilyen lett volna az a honap (kerdezo bizakodj!) 3-as voktam
2015. jan. 12. 19:24
 5/9 A kérdező kommentje:

25-ös One Step tesztem van itthon.Kíváncsi vagyok a holnapi reggeli hőmre mert ma sajnos nem tudtam mérni (nem ébresztett az órám).Egyébként javítom 4 napja pozi az ovu teszt.Péntek óta pozi (tegnap is szerintem az volt,de nem tudtam tesztelni nem voltam itthon).

Megpróbálom feltenni a teszteket lehet csak én látom őket napok óta pozinak.

Így nem tudom,hogy igyam-e még tovább a cickafarkot...Szerintetek?

2015. jan. 12. 19:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom rendesen lefényképezni,mert homályos az összes kép.Talán holnap sikerül normális fénynél.
2015. jan. 12. 19:39
 7/9 A kérdező kommentje:
Negatív lett ma az ovu tesztem és a hőm is felment :).Remélem sikerült elkapni a jó időpontot :)
2015. jan. 13. 18:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Majd írd meg! Drukkolok!
2015. jan. 13. 19:32
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom:)!
2015. jan. 14. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!