Szerintetek ma is pozitív az ovutesztem? (kép)
02.02. tettem fel itt kérdést és képet is és azt én is és a hozzászólok is pozitívnak vélték. A tegnapi és tegnapelőtti tesztet negatívnak találtam. Ma is csináltam egyet és elég erős a tesztcsík így nem tudom eldönteni hogy akkor most ez a pozitív vagy 02.án volt? 01.én éreztem az ovusfájdalmat. Szóval én már ezt nem érzem. Lefotóztam az eddigieket, de sajnos ahogy eltelik egy nap elhalványulnak a csíkok és már nem olyankor mint akkor 10 perc után voltak. Így a mai teszten erősebben látszanak a csíkok. Szerintetek milyenek ezek a tesztek? akkor a másodikai mégsem volt pozitív? Köszi
Ezeket fotóztam ma:
Ez pedig a 02-án feltett kérdésem és az akkori teszt ami amit pozitívnak láttunk: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Az ovulációs teszt mindig pozitív, mert az a hormon mindig van, csak amikor ovuláció van erősebb. Szóval mikor erősebb vagy ugyanolyan erős mint a kontroll csík akkor van.
Meg függ mikor csinálod, mennyit iszol akkor előtte.
Állítólag délután 4 tájékán a legjobb és előtte nem nagyon inni.
Nem tudom mennyire jön be, mert nekem volt, hogy utána egy héttel is pozitív volt, vagyis ugyanolyan erős csik, közben meg halványabb. Nem tudom mennyire megbízható.
A hőmérőzés sokkal jobb!!!!!!
Reggel első dolgod nyelved alá a hőmérő és mikor pittyeg még bent hagyod, mert változik még és itt sokat számít minden tized fok.
És ingyenes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!