Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ma is pozitív az...

Szerintetek ma is pozitív az ovutesztem? (kép)

Figyelt kérdés

02.02. tettem fel itt kérdést és képet is és azt én is és a hozzászólok is pozitívnak vélték. A tegnapi és tegnapelőtti tesztet negatívnak találtam. Ma is csináltam egyet és elég erős a tesztcsík így nem tudom eldönteni hogy akkor most ez a pozitív vagy 02.án volt? 01.én éreztem az ovusfájdalmat. Szóval én már ezt nem érzem. Lefotóztam az eddigieket, de sajnos ahogy eltelik egy nap elhalványulnak a csíkok és már nem olyankor mint akkor 10 perc után voltak. Így a mai teszten erősebben látszanak a csíkok. Szerintetek milyenek ezek a tesztek? akkor a másodikai mégsem volt pozitív? Köszi

Ezeket fotóztam ma:

[link]

[link]

Ez pedig a 02-án feltett kérdésem és az akkori teszt ami amit pozitívnak láttunk: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. febr. 5. 13:33
 1/5 anonim ***** válasza:
szia. szerintem a legalsó a mai az totál pozitív. na meg az a 11.ciklusnapi volt ez meg a 14.ciklusnapi. Szerintem a mai pozitív (bár a 2.-ai sem volt halvány)
2014. febr. 5. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ovulációs teszt mindig pozitív, mert az a hormon mindig van, csak amikor ovuláció van erősebb. Szóval mikor erősebb vagy ugyanolyan erős mint a kontroll csík akkor van.

Meg függ mikor csinálod, mennyit iszol akkor előtte.

Állítólag délután 4 tájékán a legjobb és előtte nem nagyon inni.

Nem tudom mennyire jön be, mert nekem volt, hogy utána egy héttel is pozitív volt, vagyis ugyanolyan erős csik, közben meg halványabb. Nem tudom mennyire megbízható.

A hőmérőzés sokkal jobb!!!!!!

Reggel első dolgod nyelved alá a hőmérő és mikor pittyeg még bent hagyod, mert változik még és itt sokat számít minden tized fok.

És ingyenes :)

2014. febr. 5. 13:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, hát én se nagyon tudom eldönteni...1én fáj a hasam meg a cicim meg volt folyásom is 2-án. Azóta a tünetek elmúltak gondoltam akkor 2.a körül lehetett. Hát tegnap este voltunk együtt, meg előtte is 2 napig, talán még az jó lehet. Holnap kéne még együtt lenni, ha ez pozitív (hagyok 2 napot a spermáknak termelődni) :)))
2014. febr. 5. 13:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Viszont a legfelső teszten meg még a teszt csík sem látszik, gondolom nem volt annyi hormon amit ki tudott volna mutatni, mert korán csináltam és így azon meg se jelent szinte semmi.
2014. febr. 5. 13:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a hőmérőzéssel nekem az a bajom, hogy mikor hogy járok reggel dolgozni és nem tudom mindennap ugyan abban az időben megcsinálni. Van hogy 4 kor kelek mert 6ra megyek de van hogy csak 6kor stb. stb.
2014. febr. 5. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!