Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért nincs pozitív ovutesztem?

Miért nincs pozitív ovutesztem?

Figyelt kérdés
Eddig egyetlen pozitív ovulációs tesztet sem sikerült produkálnom, pontosabban az emlegetett nagyon erős vonal marad el! Csak halvány van! A mensim rendszeres, bár a ciklusaim hosszúak, 32 naposak, a nyák változása is jól látható. Mégis lehet, hogy nem ovulálok? Nagyon szeretnénk már kisbabát!
2013. aug. 5. 10:58
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát erre a hőgörbe tud neked választ adni. Nem mindenkinek jön be az LH teszt.

Viszont a hőgörbe egyértelműen mutatja, hogy van-e peteérésed.

2013. aug. 5. 11:05
 2/6 anonim ***** válasza:
előfordulhat, nyákom nekem is van ovum mégsincs (PCOS vagyok). Biztosat csak kivizsgálás tud mondani. Nőgyógyász uh-gal meg tudja mondnai van-e domináns tüsződ vagy hogy elég nagy-e a pete stb. Ha több hónapja nem sikerül érdemes ennek utána járni.
2013. aug. 5. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Én kétségbeesett ovutesztelő voltam. Semmi értelme!!! Akárhányszor volt full pozitív, nem estem teherbe. Peteérésem viszont biztosan van a hőgörbém és UH alapján. Úgyhogy ennyit az LH-t kimutató tesztekről. Semmi másra nem jók, csak tájékoztató jellegűek: ha pozitív, még nem biztos, hogy van peteérés, viszont ha negatív, egyáltalán nem biztos, hogy nincs ovuláció. Dobd ki az összeset a kukába és hőmérőzz inkább, az egy fokkal biztosabb eredményt mutat. A tutit viszont doki fogja megmondani neked, úgyhogy ha nagyon régóta próbálkoztok, én már nem fecsérelném az időt és energiát ilyen tesztekre.
2013. aug. 5. 11:35
 4/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokoat!

Utolsó! A következő hónapban biztosan megyek dokihoz, végül is "csak" 7 hónapja próbálkozunk...

2013. aug. 5. 12:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem se volt egyértelmű pozi.Az se jókor mer kb a 12-13napomat vehettem pozinak.Most voltam dokinál és a 14. Napomon még csak érésben lévő 18mm es tüszőm volt.Így sosem jókor voltunk együtt.Csak kidobott pénz volt!Remélem így már sikeres lesz.
2013. aug. 5. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem egyértelmű negatív volt minden ovu tesztem, egyszer sem volt semmi, szinte csík se nagyon, és mégis abban a hónapban összejött, ne aggódj sztem rajta :)
2013. aug. 5. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!