Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet? Mikor teszteljek...

Mitől lehet? Mikor teszteljek most 13-14-re nem várom.

Figyelt kérdés
A hasam görcsöl, és a mellem is fáj (ezek tudom, hogy menstruáció előtt is vannak). Ma reggelre még víz szerű folyásom is van. Elég nyúlós, ragadós (ez viszont rám csak akkor jellemző mikor közép időben vagyok.) Mitől lehet?
2015. jan. 12. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen mensi előtt szokott lenni
2015. jan. 12. 09:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor tesztelj, ha már 2-3 napja késik. Addig értelmetlen, mert lehet olyan megtermékenyülés is, ami a menstruáció rendes napján távozik is. Így pedig nagy csalódás lehet belőle, ha pár nappal korábban még kétcsíkos teszted volt.
2015. jan. 12. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:
vettem tesztet most jöttem meg, úgy gondoltam hogy hétvége fele vagy jövőhéten csinálom meg.
2015. jan. 12. 11:51
 4/4 A kérdező kommentje:
csak már félek reménykedni, annyira szeretném... :(
2015. jan. 12. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!