Mikor teszteljek? 9. ére nem várom, és ovu teszt 26. án Erős pozi volt. Nagyon izgulok már. , ki van még ebben a cipőben?
Szia, drukkolok nagyon neked, majd írd meg mindenképp mi lett :)
Én 18-ra nem várom, de nagyon nem, tesó baba lenne, 4 éves kisasszony mellé, első hónap amikor próbálkozunk :)
Sziasztok!
Nekem is 8-án- 9.-én van a nem várt, kb 2napja vannak néha görcseim és émelygek,fel vagyok puffadva. Emellett van kis folyásom is. 25naposak a ciklusaim mindig. Volt egy terhességem amit meg kellett szakítani és ugyanezt éreztem.
Remélem összejött :) sok sikert :)
1. Vagyok. Már van egy 2,5éves fiunk,ez az elsö probàlkozos honap (remélem az utolsó is)
Ahogy màr irtam 2napja késik vasàrnap fogok tesztelni,éreztem azt a bizonyos szurkàlàst pont akkor amikor beàgyozodàsnak kelett lenni és nekem mensi elött mindig fàj a mellem de ez most màs érzés olyan mintha égne sott ugy vettük (kikérte
m a férjem véleményét :))észre még nött is.
Szóval reménykedek majd meglàtjuk:)
Sok szerencsét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!