Terhes vagyok? Vagy csak az idegességtől nemjön meg? Más is ígyvolt az 1. nél?
lefeküdtem 2hete a barátommal(előtte még szűzvoltam)minden rendben volt..védekeztünk..én nemnéztem a gumit a végén de a barátom megnézte és aztmondta nemszakadt ki..:)
szóval nemszakadt ki meg minden rendben volt(végig védekeztünk)szóval most az van h ma kellett volna megjönnie és eddig mindíg vagy napra pontosan megjött vagy előtte pár nappal..késni eddig nemkésett soha szóval most bepánikoltam:S
mert ha terhes lennék már csak az abortusz segíthetne:S:S
ti mitgondoltok?megfog jönni?tudom h hülye kérdés mert nemtudhatjátok de vmi tanáccsal esetleg segítsetek légyszi nagyon parázok:S:S
köszönöm előre is a válaszokat:)
rendben végülis az tényleg megnyugtatna:)
nagyon szépen köszönöm:)
szija! na ugye negatív lett a teszted?
szerintem is a hormonok és az idegeskedés tolja ki a mensidet!
ha már nemi életet élsz, menj el dokihoz és írass fel gyógyszert! akkor nem kell aggódni, hogy vajon tényleg nem-e lyukadt ki!
ahogy írták elég érettnek és felelősségteljesnek tűnsz, nem hiszem, hogy gondot okozna neked (ellentétben sok tinivel) hogy naponta egy bogyót lenyelj ugyan abban az időben!
Utolsó válaszolónak: nem hinném, hogy feltétlenül gyógyszert kéne szednie 16 évesen. Miért nem jó a gumi?
Akármit is mondanak, mégiscsak hormonkészítmény, ami természetellenesen felborítja a hormonháztartást.
Várjon még a gyógyszerrel pár évet.
vettem tesztet és most megnyugodtam teljesen mert negatív lett:):)
nagyon köszönöm a sok segítséget mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!