Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Vagy csak az...

Terhes vagyok? Vagy csak az idegességtől nemjön meg? Más is ígyvolt az 1. nél?

Figyelt kérdés

lefeküdtem 2hete a barátommal(előtte még szűzvoltam)minden rendben volt..védekeztünk..én nemnéztem a gumit a végén de a barátom megnézte és aztmondta nemszakadt ki..:)

szóval nemszakadt ki meg minden rendben volt(végig védekeztünk)szóval most az van h ma kellett volna megjönnie és eddig mindíg vagy napra pontosan megjött vagy előtte pár nappal..késni eddig nemkésett soha szóval most bepánikoltam:S

mert ha terhes lennék már csak az abortusz segíthetne:S:S

ti mitgondoltok?megfog jönni?tudom h hülye kérdés mert nemtudhatjátok de vmi tanáccsal esetleg segítsetek légyszi nagyon parázok:S:S

köszönöm előre is a válaszokat:)

2010. febr. 6. 13:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

rendben végülis az tényleg megnyugtatna:)

nagyon szépen köszönöm:)

2010. febr. 8. 18:34
 12/14 anonim ***** válasza:

szija! na ugye negatív lett a teszted?

szerintem is a hormonok és az idegeskedés tolja ki a mensidet!

ha már nemi életet élsz, menj el dokihoz és írass fel gyógyszert! akkor nem kell aggódni, hogy vajon tényleg nem-e lyukadt ki!

ahogy írták elég érettnek és felelősségteljesnek tűnsz, nem hiszem, hogy gondot okozna neked (ellentétben sok tinivel) hogy naponta egy bogyót lenyelj ugyan abban az időben!

2010. febr. 9. 07:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszolónak: nem hinném, hogy feltétlenül gyógyszert kéne szednie 16 évesen. Miért nem jó a gumi?

Akármit is mondanak, mégiscsak hormonkészítmény, ami természetellenesen felborítja a hormonháztartást.

Várjon még a gyógyszerrel pár évet.

2010. febr. 9. 08:51
 14/14 A kérdező kommentje:

vettem tesztet és most megnyugodtam teljesen mert negatív lett:):)

nagyon köszönöm a sok segítséget mindenkinek:)

2010. febr. 9. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!