Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Vagy csak az...

Terhes vagyok? Vagy csak az idegességtől nemjön meg? Más is ígyvolt az 1. nél?

Figyelt kérdés

lefeküdtem 2hete a barátommal(előtte még szűzvoltam)minden rendben volt..védekeztünk..én nemnéztem a gumit a végén de a barátom megnézte és aztmondta nemszakadt ki..:)

szóval nemszakadt ki meg minden rendben volt(végig védekeztünk)szóval most az van h ma kellett volna megjönnie és eddig mindíg vagy napra pontosan megjött vagy előtte pár nappal..késni eddig nemkésett soha szóval most bepánikoltam:S

mert ha terhes lennék már csak az abortusz segíthetne:S:S

ti mitgondoltok?megfog jönni?tudom h hülye kérdés mert nemtudhatjátok de vmi tanáccsal esetleg segítsetek légyszi nagyon parázok:S:S

köszönöm előre is a válaszokat:)

2010. febr. 6. 13:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szakadt ki, akkor nem vagy terhes, nyugi:)

Nekem ugyan nem késett az első után, de sok barátnőmnek igen.

Ne stresszelj, mert attól fog még többet késni, csak bebeszéled magadnak, nem leszel terhes:)

2010. febr. 6. 13:56
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi. Az első szeretkezés után ez normális. Van akinek előbb jön meg miatta, van akinek később. Plusz még idegeskedsz is, attól is késhet.
2010. febr. 6. 14:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Terhes csak kkor lehetnél,ha spermium került volna a hüvelyedbe!Ezt Te is tudod gondolom.Ha a gumi nem szakadt ki,akkor semmi értelme paráni.

Annak idején mikor nekem volt az első,ugyanígy pánikoltam mint most Te!Tökre ideg voltam,erre késett majdnem egy hetet.

Foglald el magad valami hasznossal,és meglátod,hogy hamarosan meg fog jönni.

De sose felejtsetek el rendesen védekezni!!!

2010. febr. 6. 16:46
 4/14 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm a válaszokat:)

nem felejtünk el védekezni..azt soha!:)

2010. febr. 6. 17:56
 5/14 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy ? azt nem irtad
2010. febr. 8. 15:31
 6/14 A kérdező kommentje:

direkt nemírtam ki:)

16vagyok és azért nemírtam ki mert tudom h akk arra koncentrálnának sokan nem a kérdésre..:)

2010. febr. 8. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem sem kell idegeskedned. :) Nyugi, nyugi és nyugi. Ha a gumival minden rendben volt és ahogyan írtad végig védekeztetek (ami dicsérendő hogy nem voltatok felelőtlenek :)) akkor nem lehet gond. Nekem anno régen az első után egy hetet késett aztán megjött, tehát csak várj.

2010. febr. 8. 17:36
 8/14 anonim ***** válasza:

normálisnak és jófejnek tűnsz a stílusod alapján és az is dícséretes h védekeztetek!!

biztos hogy nem vagy terhes ha nem szakadt ki

am milyen fajta óvszer volt?

2010. febr. 8. 17:46
 9/14 A kérdező kommentje:

köszönöm:)

am Durex-et használtunk:)

2010. febr. 8. 17:59
 10/14 anonim ***** válasza:

17 46 os vagyok

a Durex az jó szóval ne félj de azért egy tesztet csinálj csak hogy ne izgulj

2010. febr. 8. 18:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!