Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi esély van a teherbeesés...

Mennyi esély van a teherbeesésre ha megszakítással vagyunk együtt de miután elélvez rögtön visszateszi?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy lett e így valaki terhes megszakítás mellett és mennyi hímivarsejt kerülhet belém!?( nem is törli meg magát hanem rögtön vissza teszi) Mostanában van petérésem is. Mielött még valaki felelőtlennek titulálna: már 2szer volt vetélésem az utolsó 3 hónapja volt tehát szeretnénk babát de még nem "csináljuk élesben"...
2015. jan. 11. 09:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Értem. Azéárt kérdeztem, mert nekem 24 hetes halott babát kellett szülnöm, és 5 hónap múlva megint terhes voltam.

Nekem 3 hónapot mondtak.

Orvosa válogatja.

Szerintem nálad sok a fél év pihi.

Sok sikert nektek!!!

17 hkm

2015. jan. 11. 16:58
 12/13 Misszabza ***** válasza:

Pajzsmirigyet meg kellene nézni !

Sok vetésnek az az okozója, meg van akinél ez génhiba is, de nagyon ajánlom hogy kérj egy beutalót a házidokitól a pajzsmirigy hormonjaid leellenőrizni!

Ha eltérés van irány az endokrinológira, és kezeltetni kell, mert ha kezeletlen és nem is tudsz róla akkor vagy nem marad meg a baba, vagy betegen fog születni.

Rengeteg nő azzal megy el dokihoz hogy nem esik teherbe/folyton elvetél..és soknál ez derül ki..

Nekem pl az első terhességem miatti sok hormonváltozás kihozott egy pajzsmirigy-alulmüködést, ami miatt nem jön össze a tesó ( Szülés óta első hat hétig nem volt szex, utána megszakításossal voltunk együtt , mindez 2013. november-december óta, 2014. január óta nem is védekeztünk és még most le vagyok újra terhes) :/ , és szednem kell rá a gyógyszert hogy normális legyen, és újra babát válallhassunk!

ezt a bizonytalanságot mi is ismerjük, bár nem ily módon.. mi egyszer védekeztünk egyszer nem... tudtuk hogy vágyunk babára, szóval nem bánnánk ha besikerülne ,de most direkt mi se álltunk rá...de nem is jött amig ezen gondolkoztam :)

helyette elkezdtem az esküvőnkkel foglalkozni és tádámm esküvő előtt 2 nappal pozitivat teszteltem, tehát dupla boldogság volt 4-5 hetesen férjhez menni :)

Amúgy tényleg 50-50% a babára.. vagy van vagy nincs, csak 1 hímivarsejtnek kell feljutnia jó időben jó helyen és baba van.. nem sok hímivarsejt, de ahhoz elég hogy teherbe ess ha a tested is akarja !

2015. jan. 11. 18:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy vizsgálat jó ötlet, de én ha kell akkor magán úton, de csináltatnék egy terheléses INZULIN vizsgálatot is.
2015. jan. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!