1-én voltam együtt a párommal, mikor lenne érdemes tesztelnem? Tünetek?
Az utolsó menstruációm első napja december 20-án volt.1-én félidő körül voltam. (13.nap)
Kb. 2 napja reggelente rossz a közérzetem, nem tudok enni, nem kívánok semmit, egyszer pedig rengeteget eszek és éhes vagyok utána is. Előfordul hogy szúrkál a hasam, nem tudom magam kipihenni, folyton álmos vagyok, sokszor megszédülök. Ilyenkor ezek lehetnek tünetek? Valakinek volt hasonló?
Értelmes válaszokat szeretnék.
Ha a 13. napon voltál nagyjából félidőben, akkor jövő csütörtökön már tesztelhetsz. Érdemes megvárni a nemvárt napját.
Terhességi tüneteket még nem érezhetsz, de a hasszúrka lehet beágyazódás. Jótanácsként viszont azt mondom, hogy ne figyeld a tüneteket.
ha jan.1-én voltál együtt, akkor kb. 3-4 napon belül, ha öszejött a megtermékenyülés + min. 6-8 nap, hogy halvány legyen a pozitív.
Nekem mind a két gyerekemnél az együttlét után 10 nappal, pontosabban ovuláció után 8. napon pozitív volt a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!