Halvany pozi? Az xepil szokott szellemcsikos lenmi?
Kedves 10-es! Én linkeltem be a tesztjeimet. Lehet kicsit túloztam azzal, hogy mindig, de a másfél év alatt rengetegszer ezt tapasztaltam, az xepilek halvány csíkosak, de ezzel egy időben a facelle, intimed, romed, vaterás tesztek is. Elképzelhetőnek tartom hogy a megemelkedett LH-ra reagálnak a tesztek. Progeszteron biztosan nem kell, a hormon eredményem tökéletes lett. A 21.-ik napi progeszteron szintem 88 lett, felső határnak 86 volt írva a papírra. Persze abban a hónapban is halvány csíkosak voltak a tesztjeim, de 8 nap késéssel megjött. Én valami véralvadási vagy immunológiai problémára tippelnék. Van már egy 6 éves gyermekem, vele toxémiám volt, ennek ellenére szerencsére egészséges. Egyébként az is megfordult a fejemben, hogy esetleg az antiD ellenére ellenanyagot termel a szervezetem. 2,5 éve volt egy méhen kívüli terhességem is, így nekem már kétszer adtak be ilyen szurit.
Kedves Kérdező! Teszteltél újra? Mi a helyzet?
Kedves utolsó!
Teszteltem újra de szinte az is fényképezhetetlen mert élőbe látom szabad fénynél a második csíkit nagyon halványan én ezt már nem értem az összes xepilen látom őket. Lehet még korán vagyok de arra is gondoltam hogy az összes teszt ilyen alapból ellövés után. íholnap veszek egy másik fajtát aztán meglátjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!