Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Olyan a hasam mintha terhes...

Sissike88 kérdése:

Olyan a hasam mintha terhes lennék! Vagy ez csak háj?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzetem a következő:

162 cm és 55 kg vagyok! A párommal nagyon szeretnénk babát most már 6 hónapja próbálkozunk de semmi! Legalábbis a mensim megjön mindig időben igaz, hogy kb 3 hónapja 1-2 napig tart és kevés! Teszteltem már kettőt is mert egy két tünet terhességi tünet szerű! A tesztek negatívak lettek! Az étvágyam viszont nagyon megnőtt! A melleim is másabbak mint voltak és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van! A hasamat tartom a lefúrcsábbnak! Nem tudom hogy ez csak egy hájas hasra hasonlít vagy terhes hasra!

Ja és 4 éve volt egy missed ab-om!

Hasamról a kép:

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2015. jan. 8. 12:34
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Egy nagyon picit tudom behúzni! Minimál háj biztos van rajt de az inkább a köldök környékén! köldök alatt viszont kemény! Bejelentkeztem már az orvosomhoz mert már zavar, hogy nem tudom mi van! Hónap végére kaptam időpontot!

Köszönöm az eddigi válaszokat!

2015. jan. 8. 13:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Dehogy terhes has, ugyanígy néztem ki, amikor elhíztam. Köldök alá hízó típus, ráadásul kevés izomzattal, ezért a hasfal is kijjebb tud ereszkedni.

A terhes hasnál az egyenes hasizom melletti "vájat" nem látszik.

Ráadásul negatív a terhességi teszt.

Ez sima elhízás.

2015. jan. 8. 13:21
 13/18 anonim ***** válasza:

A paramétereim nekem is ilyenek.

De soha nem volt ilyen hasam terhesség során. Nem csúcsosodott így, hanem egyenletesen kerekedett, úgy nőtt. Ja, és lentről kezdett nőni, nem a hasam "közepén".

Szerintem nem vagy terhes, és igen, lehet ennyit csak hasra is hízni...

Menj el orvoshoz, ha terhesség miatt lenne ekkora hasad, akkor egy vak orvos is megmondaná 100 %-ra, hogy az vagy!!!

2015. jan. 8. 13:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el minél előbb orvoshoz. Ismerősömnek is felpuffadt a hasa, és petefészek ciszta volt a ludas. Szerintem nem elhízás, főleg mert normális a súlyod, és azt én nem hájnak nézem a hasadon.
2015. jan. 8. 15:16
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia!Én is pont ez miatt megyek holnap orvoshoz.Nekem is ilyen pocakom van,és nekem is a menszim 1-2 napig tart,de csak rózsaszínes valami.Október 9 én volt utoljára normális menszim,és negatív a tesztem.Van hányingerem,és sokat eszek.Izgulok nagyon:)
2015. jan. 8. 21:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Hát kíváncsian várom, hogy mi lesz az eredmény nálad! Legyszi írd majd meg!
2015. jan. 8. 23:06
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekem terhes pocinak tűnik :)
2015. jan. 9. 23:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Na voltál orvosnál?? Mit mondott? Nagyon kìváncsi vagyok rá!
2015. jan. 14. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!