Olyan a hasam mintha terhes lennék! Vagy ez csak háj?
Sziasztok!
A helyzetem a következő:
162 cm és 55 kg vagyok! A párommal nagyon szeretnénk babát most már 6 hónapja próbálkozunk de semmi! Legalábbis a mensim megjön mindig időben igaz, hogy kb 3 hónapja 1-2 napig tart és kevés! Teszteltem már kettőt is mert egy két tünet terhességi tünet szerű! A tesztek negatívak lettek! Az étvágyam viszont nagyon megnőtt! A melleim is másabbak mint voltak és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van! A hasamat tartom a lefúrcsábbnak! Nem tudom hogy ez csak egy hájas hasra hasonlít vagy terhes hasra!
Ja és 4 éve volt egy missed ab-om!
Hasamról a kép:
Köszönöm a válaszokat!
Egy nagyon picit tudom behúzni! Minimál háj biztos van rajt de az inkább a köldök környékén! köldök alatt viszont kemény! Bejelentkeztem már az orvosomhoz mert már zavar, hogy nem tudom mi van! Hónap végére kaptam időpontot!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Dehogy terhes has, ugyanígy néztem ki, amikor elhíztam. Köldök alá hízó típus, ráadásul kevés izomzattal, ezért a hasfal is kijjebb tud ereszkedni.
A terhes hasnál az egyenes hasizom melletti "vájat" nem látszik.
Ráadásul negatív a terhességi teszt.
Ez sima elhízás.
A paramétereim nekem is ilyenek.
De soha nem volt ilyen hasam terhesség során. Nem csúcsosodott így, hanem egyenletesen kerekedett, úgy nőtt. Ja, és lentről kezdett nőni, nem a hasam "közepén".
Szerintem nem vagy terhes, és igen, lehet ennyit csak hasra is hízni...
Menj el orvoshoz, ha terhesség miatt lenne ekkora hasad, akkor egy vak orvos is megmondaná 100 %-ra, hogy az vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!