Terhes lennék? - bővebben lent -
Figyelt kérdés
Kb.4 hónapja minden hónapban volt egy olyan alkalom,amikor óvszer nélkül is kipróbáltuk 1-2 percre,de mindig rendesen beteg lettem és időben.Viszont sokat fáj a hasam alja és már teljesen bebeszéltem magamnak,hogy terhes vagyok.Múlt hónapban vettem egy tesztet,amin azt írta,hogy menstruáció előtt kell megcsinálni 1-2 nappal,de én nem akkor csináltam meg,hanem a szeretkezés után 2 héttel és negatív lett,utána beteg is lettem,5 napig tartott,de az első nap kivételével elég kevés volt.Kicsit aggódok.Szerintetek? Normális válaszokat,kérlek.2014. szept. 20. 17:06
1/8 anonim válasza:
Ha megjött, akkor kicsi az esély, hogy mégis terhes vagy, de ha aggódsz, csinálj egy tesztet.
2/8 A kérdező kommentje:
De az tényleg úgy van,hogy csak a menstruáció előtt 1-2 nappal lehet tesztet csinálni?
2014. szept. 20. 17:12
3/8 anonim válasza:
Lehetni lehet, csak nem biztos, hogy pontos. Akkor a legcélszerűbb, ha késik...de ne parázz ennyire, még az sem biztos, hogy késni fog!
4/8 anonim válasza:
Az első kimaradt mnstruáció utá javasolják a tesztet. De ha biztosabb akarsz lenni, akkor a 10es érzékenységű tesztet javasolnám.Az a nagyon korai terhességet is kimutatja.
5/8 anonim válasza:
Ha jól értem: együtt voltatok a pároddal, védekezés nélkül. 2 héttel utána csináltál egy tesztet, az negatív lett, és utána meg is jött. Ha megjött, akkor nem vagy terhes. Tesztet az elmaradt menstruáció első napján, vagy az után érdemes csinálni, előtte azért nem, mert nem biztos, hogy kimutatja a terhességet. De ha terhes lennél, nem jött volna meg a menstruációd.
6/8 anonim válasza:
Nem vagy terhes, csak felelőtlen és (érthetően) beszari ezek után. Védekezz rendesen, és akkor megszűnik a hasgörcsöd is.
7/8 anonim válasza:
Nekem a "beteg lettem" kifejezés tetszik, még nem hallotta. :)
8/8 anonim válasza:
Újabban így nevezik a menzeszt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!