Mindjárt megjön érzés? Terhes lennék?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nem várom, folyamatosan a wcre szaladgálok mert azt hiszem meg jött de csak folyásom van 2 napja, evés utan émelygek,görcsölgetek, allandóan éhes vagyok, hirtelen mozdulatoknál szurkál a hasam alja2014. aug. 5. 21:59
1/4 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem tudunk válaszolni! Vasárnap, ha nem jön meg akkor csinálj egy tesztet!
3/4 anonim válasza:
Én is vasárnapra nem várom.Most vasárnap óta(tehát előtte 1 héttel)görcsöl a hasam.Eddig még nem jött meg,más tünetem úgy konkrétan nincs.Sajnos holnap reggelre nekem biztos megjön,ma folyásom sincs.
4/4 anonim válasza:
Kiméljétek magatokat meg a csalódastól,ne figyelgessetek jeleket tüneteket mert ennek semmi értelme,a mensinek ugyan azok a jelei,ha mikamarad a mensid meg pozi a teszted akkor biztos az vagy..de ezeka has szurka meg émelygés meg mell feszülés stb..lehetnek mensi jelei,ezekre ne adjatok mensi elött par nappal meg elötte 1héttel. Én ezt sajat tapasztalatbol irtam le,ezt csinaltam 10honapon keresztül és csak csalodtam:-( utana gondolkodtam el ezen,miért kinzom magam allandoan minden honapban azzal h beképzelem,meg figyelgetem,nem ha kimarad meg pozi tesztet tartok a kezembe az a biztos.Kiméljétek meg magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!