Olyan a hasam mintha terhes lennék! Vagy ez csak háj?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A helyzetem a következő:
162 cm és 55 kg vagyok! A párommal nagyon szeretnénk babát most már 6 hónapja próbálkozunk de semmi! Legalábbis a mensim megjön mindig időben igaz, hogy kb 3 hónapja 1-2 napig tart és kevés! Teszteltem már kettőt is mert egy két tünet terhességi tünet szerű! A tesztek negatívak lettek! Az étvágyam viszont nagyon megnőtt! A melleim is másabbak mint voltak és folyamatosan mindjárt megjön érzésem van! A hasamat tartom a lefúrcsábbnak! Nem tudom hogy ez csak egy hájas hasra hasonlít vagy terhes hasra!
Ha sokat eszel, akkor ne csodálkozz, ha háj jelenik meg rajtad.
2015. jan. 8. 12:35
2/18 anonim válasza:
Háát én ezt inkább már kis terhes pocinak mondanám....De ha ennyire bizonytalan vagy akkor miért nem kerestél már fel egy dokit??? Érdemes lenne sztem....
2015. jan. 8. 12:37
3/18 anonim válasza:
Ilyen hasa egy 3 hónapos terhesnek van.
2015. jan. 8. 12:37
4/18 anonim válasza:
Ha neg. a teszt, akkor nem vagy sajna terhes. Btw nekem 6 hónaposan volt ilyen a hasam, tehát nem 3 hónapos terhes has kinézete van. Inkább vmi hormonális izé lehet a háttérben, az tud ilyet. Nézesd meg magad!
2015. jan. 8. 12:38
5/18 anonim válasza:
A kevés és rövid mensi miatt fordulj orvoshoz, hogy eloszlassa a kételyeidet. Negatív teszttel is lehet terhesnek lenni a legeslegelején, de mire már nő a has, a teszt több hónapja pozitív (főleg még nem szült nők esetében).
2015. jan. 8. 12:41
6/18 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, a kép alapján simán terhesnek mondanálak. Ez nem háj. Esetleg puffadás? De az sem ilyen azért szerintem. Én mindenképpen felkeresnék egy orvost, már csak a menstruációd megváltozása miatt is, ugyanis bármi állhat még a háttérben.
2015. jan. 8. 12:44
7/18 anonim válasza:
Ami még eszembe jutott, az a méhenkívüli terhesség. De ott nem tudom, hogy a teszt kimutatná-e, vagy hogyan alakul a hcg termelése a szervezetben.
2015. jan. 8. 12:48
8/18 anonim válasza:
terhes pocak az ilyen, ne háj! én lehet elmennék orvoshoz, bár ha a tesztek negatívak..
2015. jan. 8. 12:57
9/18 anonim válasza:
Be tudod húzni? Ha fogdosod a hasad, akkor keményebb vagy úgy gyúrhatod, mint a hájat?
Mert ha be tudod húzni és puha, hájas, akkor nem hinném, hogy terhes vagy és azt se h bármi bajod lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!