Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok nemtudom mit csináljak?

Csajok nemtudom mit csináljak?

Figyelt kérdés
November 1-jén voltam utoljára nődokinál,hormon vérvételen.De annak az eredményét nemtudom mert januárban mikor telefonáltam nem volt kész mert a laboráns orvos felmondott és nincs helyette másik.Na mindegy nem is ez a lényeg,hanem hogy november óta nem vettem tesztet mert elegem lett a folytonos csalódásokból.Megjött azóta de nem úgy ahogy szokott januárban pedig 3 napig alig tartott nem is fájt a hasam.viszont azóta olyan furcsán érzem magam,a cicim nőtt,a hasam is olyan mint egy lufi mindig felvan fújódva,tényleg úgy nézek ki mint aki 6 hónapos terhes,de komolyan,a melleim is viszketnek néha és kicsit kivannak száradva,hányinger van,szédülök is elég sűrűn.Pisilni nem igazán járok.Furcsa folyásom is van néha fehér néha sötétebb.Nemtudom mi van velem a fáradtság állandóan megvan szinte mindig aludnék,szurkál a méhem körül,olyan mintha vmi tégla lenne néha a méhemben.Nem merek tesztet csinálni félek.Arra gondoltam megvárom a mensim ha jön,de nemtudom mit csináljak.Szerintetek??Lehet hogy meghülyültem már??terhes lehetek?
2010. febr. 5. 18:40
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ja, és holnap vegyél egy tesztet végre!
2010. febr. 21. 21:07
 22/25 A kérdező kommentje:
Ma vettem tesztet de negatív én mondtam hogy ez lesz.Semmi jele a mensimnek.
2010. febr. 25. 18:42
 23/25 anonim ***** válasza:

hát, sajnálom...

nőgyógyászhoz szerintem menj el újra, valószínűleg nincs rendben a hormonháztartásod, hiszen már rég meg kellett volna jönnie.

bizonyára nehezíti a teherbeesést is, ha nincs beszabályozva.

2010. febr. 26. 12:10
 24/25 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött csajok.de akkor februárban mért maradt ki teljesen??
2010. márc. 3. 17:35
 25/25 anonim ***** válasza:

mert lehet, hogy nem okés a hormonháztartásod.

szerintem nézz egy megbízható doki után, aztán reméljük hamarosan már a babavárásról tudsz beszámolni. :)

drukkolok!!

2010. márc. 5. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!