Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csajok! Ha egy srác azt...

Csajok! Ha egy srác azt kérdezi tőletek, hogy nem jönnél-e át és ti erre azt felelitek. Hát nemtudom Az nálatok mit jelent? :DD

Figyelt kérdés
bocs ha hülyén van megfogalmazva a kérdés
2009. okt. 3. 13:20
 1/9 anonim ***** válasza:

A nem tudom nálam azt jelenti, hogy igen:D

20L

2009. okt. 3. 13:33
 2/9 anonim ***** válasza:
lehet h a csaj másra gondol és azért nemtudja ;) XD
2009. okt. 3. 13:37
 3/9 anonim ***** válasza:
A "hát nemtudom" nálam leginkább azt jelenti, hogy nincs kedvem. Néha azt, hogy még nem biztos, hogy ráérek, de valószínűleg nem fogok.
2009. okt. 3. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nem, amikor nem akarok bunkó lenni. :D
2009. okt. 3. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is többnyire nem, csak nem akarom megbántani a fiút egy határozott nemmel :/
2009. okt. 3. 14:17
 6/9 A kérdező kommentje:
:D köszönöm a válaszokat lányok:D
2009. okt. 3. 15:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Általában nálam is nemet jelent, csak nem akarom megbántani. Vagy nem tudom, hogy rá fogok-e érni.
2009. okt. 3. 15:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Harmadik vagyok, még azzal egészíteném ki, hogy így végiggondolva én azért szoktam nemtudom-ot mondani és nem csak annyit, hogy nem, mert azért mégsem szeretném véglegesen bezárni az adott lehetőséget, hátha valami csoda folytán meggondolom magam, vagy mégis ráérek. De olyankor mondom ezt, amikor kb 1-2% esélyt látok arra, hogy ez bekövetkezik.
2009. okt. 3. 17:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt,hogy nem.
2010. júl. 20. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!