Tegnap voltam a 7. dpon, szörnyű napom volt, egész nap émelyegtem, néha megszédültem, ugye ilyen korán nem lehet ez tünet? (melleim nagyon fájnak, sőt nőtt is)
Szia! Én a 9dpon voltam tegnap, egész délután iszonyatos fáradtság gyötört és azóta az ebéd volt az utolsó étkezésem, egész este hányingerem volt, borzalmasan aludtam éjjel, sírós hangulatom van, az émelygés ma reggel folytatódik...tegnap nekem is fájt a mellem, a bal jobban mint a jobb.
Ki az aki ilyet be akar képzelni?
Szerintem lehetsz simán rosszul, miért kéne mindenkinek egyformán ugyanazokat a "tüneteket" produkálni. Jobbulást, vigyázz magadra, drukkolok:)
Cáfolok!! Kb a 9-10. Dpon annyira elkezdtek fájni és nőni a melleim hogy a szilvesztert sportmelltartóba nyomtam végig! Teszteltem, nehatív lett. Rá 5 napra nemvárt napján ugyan ezek a tünetek voltak...pozi teszttel. Igyen érezheted! 😉 várjuk a tesztet majd! Szorítok!
5+2 kismami
Gratulálok utolsó! :)
És köszi a reményt!
Első voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!