Ti mikor éreztétek először ezt az egész napos fáradtságot?
Figyelt kérdés
Én már a 10. dpo-tól kezdve iszonyatosan fáradt vagyok. Rengeteget alszom, de hiába. Ahogy felkelek megint úgy érzem magam, mint aki napok óta nem aludt. Esetleg van valami ötletetek, hogy mit lehetne ilyen esetekbe tenni? Továbbá aki hasonló cipőben járt az mesélhetne, hogy neki mikor kezdődtek a tünetek és meddig tartott. Köszönöm! :)2013. júl. 11. 12:37
1/3 anonim válasza:
nekem sak az alvás segített. fontos kideríteni, h vérszegény vagy-e. nekem sajnos későn csinálták meg a első labort, így nem kaptam időben vasat.nagyon sokáig, kb az 5. héttől a 28-ig állandóan fáradt voltam és este 7-8 körül már csukódott le a szemem, kókadoztam. hétvégén 12-14 órákat aludtam
2/3 anonim válasza:
En a 6.hettol (most 7 hetes vagyok). En sokat alszom napkozben is, ahogy lefekszem, 5 perc mulva mar alszom is:-P
3/3 anonim válasza:
Szinten 7 hetes vagyok. Fura, de mar a nem vart elott is nagyon faradt voltam, csak rafogtam arra, hogy stresszelek. Ma mar tudom, hogy a babacska miatt volt. A mai napig csak fekudni birok, olyan faradtsagot erzek.Pedig aktiv sportolo voltam, s itthon is orok mozgo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!