Van köztetek olyan akinek meg volt a mensije 1-2 napig és utána tesztelt csak pozitivat?
Figyelt kérdés
2 napig tartott a mensim az első nap normál volt de nem sok a második nap szinte alig valami.. Ma vagyok a mensi harmadik napján de szinte teljesen elmúlt. A cicim nem fáj de tegnap óta nagyon meg van duzzadva. A mensi előtt és alatt semmi hasfajásom nem volt.
A kérdésem az lenne járt már így közületek valaki, hogy babás volt? Ha igen mikor tesztelt pozit? Nekem a mai tesztem negativ:(
A hormonjaim rendben vannak..3 hete voltam dokinál...
Köszönöm ha irtok!
2015. jan. 6. 19:45
1/2 anonim válasza:
Harmadik gyermekemmel még két majdnem normális mensesem volt, tapasztalatból viszont sejtettem, hogy terhes vagyok. A második után csináltam tesztet, aztán az orvosi vizsgálat 6-7 hetes terhességet mutatott.
2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt:)
2015. jan. 8. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!