Férjem ma volt spermavizsgálaton. Nagyon rosszak ezek az eredmények?
Az eredmények:
Semen volumen (ml): 3,4
Spermium koncentráció (M/ml): 3
Spermium motilitás (%): 10
Megjegyzés: A=50%, norm. morf: 30%, FVS: nincs
Amikor az orvos közölte velem, hogy csak 3 millió a spermium szám, nekem ott minden megszakadt...
Annyira sokkolt, hogy nem tudtam semmit sem kérdezni.
FER 14-et ajánlotta, és 3 hónap múlva még egy vizsgálatot.
Aki jártas már ebben, az légyszi segítsen, hogy jobban megértsem.
Szia!
Először is fel a fejjel!
Én már túl vagyok az első nehézségeken.
Nekünk novemberben derült ki hogy elég rosszak apa eredményei, amellett hogy nekem is vannak gondjaim.
Jelenleg inszemre alkalmas a spermája de!most egy kúrát folytat: napi 2*1 Fer 14, 1000mg Cvitamin +600 mg E vitamin 3 hónapig, majd kontroll.
Semmi alkohol, semmi melegvizes ülőfürdő, nem hordja nadrágzsebben a mobilt.
De a legfontosabb, hogy bármi lessz is én akkor is szeretni fogom és kitartok mellette!!!
Kitartás neked is!
És még egy jó hír: egy hete derült ki egy jó ismeröről hogy babát hord a szíve alatt, pedig apukának is igen rossz volt az eredmény+anyuka pcos.A legszebb az egészben , hogy most akarták mind a ketten elkezdeni a gyógyszeres kúrát... de már nincs rá szükség!!
Köszönöm a bíztató szavakat!
Nagyon szomorú vagyok, nem gondoltam hogy ennyire nagy a baj.
Szia! Urológus nekünk ezt ajánlotta:
"3 hónapig szedje a FER 14-et. Irassanak fel Chinotal tablettát a házi orvossal. 3x1-vel szedni szintén 3 hónapig."
Ezmellé még maca vibe (DM) c,e vitamin és cink! Kávét pedig inkább aktus előtt fél órával ajánlotta mert fürgébbek lesznek. Gyertyapózt feleslegesnek tartja, de mindenképp párna a medence alá, segíts a katonáknak!
És SENKI ne adja fel a reményt! Én se teszem! Nekünk pont ma jött meg a FER14! Írd be a keresőbe itt: FER 14 sok emberen nagyot segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!