Clostilbegyt-et szed valaki most? Vagy szedett mostanában? Tapasztalatok? Eredmények?
Nekem ez volt a 2. clostis hónapom. Én mellé Utrogestant is kapok, mert rendszertelen a menzeszem. Eddig nincs eredménye, most a napokban nem várom. Én a menzesz 5. napjától szedtem 5 napig 1 szemet.
Te most kezdted? Mennyit szedsz?
Azért kaptam, mert abbahagytam a fogamzásgátlót, még tavaly, és utána 8 hónapig nem jött meg.Akkor kaptam Proverát, az meghozta, és a mensi 2. napjától szedem a clositot, napi 2*1-et.A második hónapon vagytok túl.
Viszont, az első adag után nem 28 napra hanem 49re jött meg. Már pont készűltem dokihoz, erre megjött. Ez normális? Mostmár mindig így lesz? Így nehezen tudom kiszámolni a peteérésem..
Szia!
Az első válaszoló vagyok!Nem hallottam a barátcserje+closti párosítást,DE Én is jártam a dokidhoz és csak annyit tanácsolok,hogy keress tovább!Engem 6 hónapig nem bírt kikezelni egy petefészek+méhnyak gyulladásból!Hiába mondtam neki,hogy nem vagyok jól fáj a hasam,azt állította,hogy az nem lehet! (Sőt a barátnőm is megjárt vele)!Igen csak rossz híre van felém!NOS azt amit Ő elcseszett próbálja a prof akihez járok rendbe tenni és ebből a betegségből ered,z,hogy nem jön össze nekem a baba! Mire elkerültem ehhez a dokihoz,addigra egy dió nagyságú csomóm alakult ki a gyulladástól!Úgyhogy szerintem keress másik dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!