Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma vagyok a 9. -ik dpon....

Ma vagyok a 9. -ik dpon. Semmi tüntem nincs. Akkor nem sikerült most sem? Tudom, hogy várnom kell még, meg később jönnek elő a tünetek, de mások ilyenkor már írnak tüneteket?!

Figyelt kérdés

Akiknek sikerült teherbe esni,ilyenkor már volt tünetetek?

Köszi a válaszokat!

Amúgy nem vagyok türelmetlen,csak miért nincs tünetem?Máskor pé-től már leszakadnak a melleim,most meg semmi.Szerdára nem várom.Hőt már ettől a ciklustól nem mérem,csak ovutesztet használtam.

2010. febr. 5. 16:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
27%

Ovu után jársz 9 nappal.Még be sem ágyazódot ha esetleg megfogantál.A beágyazódás a nemvárt mensi idejére tehető.

Mivel még nem ágyazódott be a baba,nem termelődik hcg hormon sem,így tüneteket se keress magadon.

Személyes tapasztalat:nemvárt mensi elött 2 nappal csont száraz voltam,pedíg mindíg vizes folyásom volt addíg.Ez volt az egyetlen gyanús tünet,de ez is csak 12 dpo-n!

Szóval ne figyelgesd ennyire magad,nem tesz jót idegileg.

Szerdán ha nem jön meg,tesztelj.

2010. febr. 5. 16:22
 2/31 A kérdező kommentje:

Köszi,de nem figyelem magam de az csak feltűnik,hogy nem fáj semmim!Nem írtam olyat,mint mások,hogy majd leszakadnak a melleim,ilyen vagy olyan folyás,itt fáj meg ott fáj,stb...Esélyem van terhességre,tudom,mert jókor voltunk eggyütt!

Amúgy megfogadom a tanácsod,és csak később tesztelek.Ha már késik akkor fogok csak tesztelni.Bárcsak sikerülne!!!

Grtaulálok a babádhoz amúgy!:)

2010. febr. 5. 16:32
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Szióka,nekem még elég friss az élmény,hisz "csak" 11 hetes kismami vagyok.Elég régóta vágyakoztam a baba után,szóval állandóan lestem a tüneteket,és voltak is mindig dögivel...csak baba nem volt sehol.Aztán mikor végre sikerült,úgy hidd el,semmi de semmi tünetem nem volt,csak aznaptól,hogy meg kellett volna jönnie,és akkor is csak érzékeny voltam a szagokra,meg fájt a hasam,de ezen kívűl semmi tünet nem volt.Szóval nyugodj meg,és várj türelmesen.Szurkolok neked.puszika
2010. febr. 5. 21:49
 4/31 A kérdező kommentje:

Kedvs 11 hets Kismami!

Gratulálok a babádhoz,és kívánom,hogy egészséges legyen!

Kis reményt kaptam Tőled:)Köszönöm szépen.

Viszont ma kicsit érzem a melleimet,de nem nagyon.A hasamnál sem stimmel minden,nem tudom mi lehet ez?Olyan mintha picikét fájna de nem egyfolytába.Semmi folyás,semmi mást nem érzek.

Bízom a természetben.

Amúgy a páromnak jövőhéten kellene mennie spermavizsgálatra--remélem nem lesz rá szükség.De már a beutaló is megvan.

2010. febr. 6. 10:15
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szurkolok neked,hogy ne legyen szükség a vizsgálatra.A hasfájdogálástól ne rémülj meg,nekem pont úgy fájt,mintha beteg akarnék lenni...ezért nagy meglepetést okozott a pozitív teszt,és ezenkívül mi úgy tudtuk természetes úton nem is lehet babánk,mivel 3 évig nem jött össze, a párom spermavizsgálatának eredménye pedig borzalmas lett.Szóval hajrá nektek.Szurkolok,de kérlek mindenképp írdd meg,hogy mi lett az eredmény,mert ha mégsem jött össze,akkor tudok pár jó tanácsot adni neked,persze csak ha szeretnéd.puszika
2010. febr. 6. 16:31
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Jah,és a 11 hetes kismami voltam:D

Ez lemaradt:)

2010. febr. 6. 16:31
 7/31 A kérdező kommentje:

Olyan aranyos vagy!De tényleg!:)

Köszi szépen!

Hát mi sem most keztük,ezért vár apára spermavizsgálat,de megvárjuk a mostani eredményt,hogy mit perodukálok a jövőhéten...

Ha megjönne--de remélem nem fog--,biztosan élni is fogok a lehetőséggel,hogy az általad felkínált segítséget elfogadjam.Addigis nagyo szépen köszönöm!

Te pedig vigyázz magatokta csúszik az út,hideg van.:(

2010. febr. 6. 16:35
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Én csütörtökre nem várom.Nekem a mai nap a 9.dpo nap.

Sok mindent én sem érzek,talán kicsit fájdogál a hasam,mintha megakarna jönni.Ennyi.De ezért remélem nem fog.:-))

A hőm 37,de ez ilyenkor még semmit nem jelent,és tüszőrepedésem óta száraz vagyok.

Hát én így állok.Én is ovu teszteltem,így az időzítés is jó volt.De most olyan lassan telik az idő:-(((.Neked is.?Remélem ez a hónap mindkettőnknek pozitívan alakul!!!!!

2010. febr. 6. 17:49
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Legyen mindenkinek pozitív ez a ciklus....én is babát szeretnék,de ha mégsem jön a baba, akkor tartsunk össze csajok, ha lehet....Olyan nehéz a mensi előtti napokon. Nekem a ciklus.hu mára jósolja a mensi első napját, de még semmi!Száraz vagyok, mint a sivatag,bár olyan karikásak a szemeim, mint mikor meg akar jönni!!!:(

Jó lenne már a pozitív teszt miatt pityeregni:):)!!

2010. febr. 7. 14:10
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, ma én is a 11.dpo-n vagyok, de nagyon furákat érzek egy ideje, ezért teszteltem ma egy 10-sel.

Délután ráadásul.

Tudom, nem vagyok normális. Nagyon nagyon halvány lett a 2.csíkom, alig látszik, de időn belül történt. Sajnos ennek ellenére nem tudok neki örülni, mert a múlt hónapban is volt egy halványcsíkosom, mégis megjött.Igaz, nagyon durván.

De az a fura, hogy ezzel tesztelek már egy éve és ilyen,hogy halvány csík, még sosem volt. Meg semmilyen... Jah és mióta megszárad (pont 1órája csináltam), már el is tünt.

Ti mit gondoltok? /Hülye voltam! Azt tudom :(( /

2010. febr. 7. 16:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!