Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja januar vegere?...

Ki nem varja januar vegere? Ki tesztel?

Figyelt kérdés

2015. jan. 4. 17:20
1 2 3 4
 21/38 Gyémántos kert válasza:

elvileg nekem mától 10-ig a legjobb cunizni ( mi így hívjuk) szval remélem h a 23. boldog 2 csíkos teszt nap lesz XD ha pozitiv nem is mek dolgozni az nap XD hahaaa

Hajrááá mindenkinek :D

2015. jan. 7. 21:03
 22/38 anonim ***** válasza:

Gyémántos kert hajrá-hajrá :).

Nekünk is nemsoká eljön az idő amikor mi is "cuncizhatunk" :),de persze nem csak akkor vagyunk együtt hanem akkor is amikor jól esik. :)

2015. jan. 8. 07:23
 23/38 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap és ma volt tojásfehérjeszerű nyák, ami aztán krémes fehérré változott.

Elviekben holnap van a peteérésem (bár azt gép számolta 31 napos ciklussal - lehetséges a tévedés az olykori hosszabb ciklusommal számolva).

Betti

2015. jan. 8. 21:20
 24/38 anonim ***** válasza:

Kivel mizujs?

Nekem tegnap lett pozi az ovu tesztem,de sajnos már nem voltunk együtt a Párommal csütörtök óta....remélem a mai együttlét még nem lesz késő.

Nico

2015. jan. 10. 16:33
 25/38 A kérdező kommentje:
szerintem sikerulni fog nico .. en jovo heten tesztelek de megvarom a mensim napjat is :) kivancsi vagyok . mi csutortokon is voltunk egyutt ... kivancsi vagyok . 31 ejszakaibol mikor tesztelhetek? vagy a 2-ikei szerelembol?
2015. jan. 10. 16:35
 26/38 anonim ***** válasza:

Amikor együtt voltatok ahhoz adj hozzá 14 napot.16-án vagy 14-én lehet leghamarabb.

Nagyon bízom benne.hogy sikerül.Úgy örülnénk neki :).

Nico

2015. jan. 10. 16:53
 27/38 A kérdező kommentje:
Nico a masik toppikba is irtam . a nagysikeru toppic folytatasa :) Cukibaba vagyok
2015. jan. 10. 18:33
 28/38 Gyémántos kert válasza:
Nekem tnap volt derékfájásom kicsi folyás, ma van hasszurka... Mi megbeszéltük az emberkével h akkor cunizunk mikor jól esik :D így mi 8.-án, 9-én és ma is cuniztunk :D Remélem h hamarosan kiderül h érkezik e lakó hozzánk :D
2015. jan. 10. 21:29
 29/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kivel mizu van?Nekem 4 napig volt pozi az ovutesztem és már 2 napja szépen fent van a hőm.Mensimet 27-re nem várom :).

Nico

2015. jan. 14. 16:30
 30/38 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én egyrészt abszolút nem méregetem magam - csak a kalkulált ovut néztem meg kíváncsiságképp, de most amúgy is közbe szólt vmi napok óta tartó reggeli rosszullét-szerűség, így nem is nagyon gyakorítottuk az együttléteket, sőőt.

Felmerült bennem, gyanúsak ezek a rosszullétek, de decemberben is megvolt a menzeszem - viszont így totál kizárt a terhesség...?? Áhh, csak hangosan gondolkozom :)

2015. jan. 15. 09:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!