elvileg nekem mától 10-ig a legjobb cunizni ( mi így hívjuk) szval remélem h a 23. boldog 2 csíkos teszt nap lesz XD ha pozitiv nem is mek dolgozni az nap XD hahaaa
Hajrááá mindenkinek :D
Gyémántos kert hajrá-hajrá :).
Nekünk is nemsoká eljön az idő amikor mi is "cuncizhatunk" :),de persze nem csak akkor vagyunk együtt hanem akkor is amikor jól esik. :)
Nekem tegnap és ma volt tojásfehérjeszerű nyák, ami aztán krémes fehérré változott.
Elviekben holnap van a peteérésem (bár azt gép számolta 31 napos ciklussal - lehetséges a tévedés az olykori hosszabb ciklusommal számolva).
Betti
Kivel mizujs?
Nekem tegnap lett pozi az ovu tesztem,de sajnos már nem voltunk együtt a Párommal csütörtök óta....remélem a mai együttlét még nem lesz késő.
Nico
Amikor együtt voltatok ahhoz adj hozzá 14 napot.16-án vagy 14-én lehet leghamarabb.
Nagyon bízom benne.hogy sikerül.Úgy örülnénk neki :).
Nico
Sziasztok!
Kivel mizu van?Nekem 4 napig volt pozi az ovutesztem és már 2 napja szépen fent van a hőm.Mensimet 27-re nem várom :).
Nico
Sziasztok!
Én egyrészt abszolút nem méregetem magam - csak a kalkulált ovut néztem meg kíváncsiságképp, de most amúgy is közbe szólt vmi napok óta tartó reggeli rosszullét-szerűség, így nem is nagyon gyakorítottuk az együttléteket, sőőt.
Felmerült bennem, gyanúsak ezek a rosszullétek, de decemberben is megvolt a menzeszem - viszont így totál kizárt a terhesség...?? Áhh, csak hangosan gondolkozom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!