Nem vagyok nagy számolgatós guru, de kb. jövő hét végén, azutáni elején lesz peteérésünk, mostantól már sanszos lehet. De ne ez alapján essetek neki a párotoknak ;-) csak lazán!
B
Nekem is az első próbahónap a missed után :D Remélem h mindenki dupla csíkot ír... Olyan de olyan jóóó lenne :D
Nekem dec.27. jött meg de már 24.től barnáztam, az akcióba már mi is belefogtunk :D
Sziasztok!
Nekem 26-án jött meg,30-33 naposak a ciklusaim úgyhogy max. 29-ig nem várom.Első baba,túl 4 év sikertelenség + 1 8 hetes missed.ab.
Nico
14-es :D
26 töltöttem be :D decemberben. Jah és Bettynek hívnak engem is :D
nekem a baba 9/4 volt vagy is bocsi h ha valakit megsértek de inkább mi ugy hívjuk h zsákocska mivel nem fejlődött ki benne a baba...
ha minden igaz én jan.23.ra nem várom..
Sipirc innen gyakoriról, tessék leteperni a Párotokat ;-) bő 2 hét után már tesztelnünk kell :)
Betti - nem gyémántos
Elso vagyok:) Jajj lanyok annyira nehezen telik az ido meg az ovuig is varnom kell 1 hetet!!:((
Na de sebaj latom itt van akiert elobb izgulhatunk ugyhogy hajra csajok pozi tesztre fel!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!