Karácsonyi tesztelés - annyira izgulok, alig várom. Más is tesztel majd karácsonykor?
Lehet, hogy nálunk is sor kerül a tesztelésre - bár a testem abszolút kiszámíthatatlan :)
11.24-én jött meg múltkor és elviekben 32-35 napos ciklusaim vannak. Ha nem is karácsonykor, de még idén tesztelhetek, remélhetőleg :)
Nekem 22 és 24 közt lenne esedékes a mensim.Nagyon szép ajándék lenne már 4 év után egy pozi teszt a karácsonyfa alatt.Leghamarabb 5 nap múlva tesztelek ha aznap nem jön meg.Első baba lenne.
Nico
Majd az ünnep után.
Tesztelnék én szívesen karácsonykor is, de csak 26-ra nem várom, így felesleges az előtt. Pozitívnak akkor még kicsi az esélye, a negatívban még nem bíznék.... Jó lesz az szilveszteri "ajándéknak" is, a családnak még úgyse mondanánk el, ha sikerülne is.
Gratulálok! :D
Mindenkinek megy a drukk! :))))
Én nem aggódom, tesztelni fogok karácsonykor. Ha nem sikerült, vagy még negatív lesz, akkor is KARÁCSONY van, szomorkodni nem lesz okom :) Ha pedig sikerült, akkor még pluszban karácsony is lesz :D Ez mindenképp egy jó nap lesz! :)
Első válaszoló vagyok!
Nektek mikor volt az előző menzesz, hány naposak a ciklusaitok?
Én 3 napja kis görcsölgetést érzek, más 'kirívó tünet' nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!