Karácsonyi tesztelés - annyira izgulok, alig várom. Más is tesztel majd karácsonykor?
Nekem november 22-én volt meg utoljára és 30-33 naposak a ciklusaim.
Nico
Első válaszoló vagyok!
Tegnap és ma pici rózsaszínes-barnás valamim volt. Ez mi? Előtte ugyan görcsölgettem 2-3 napot, de korainak tartanám 11.24-hez képest a mostani menzesznek...
Bocsánat a monológozásért, csak kezdek megbolondulni :) bármi is lesz... izgulok.
Drukkolok én is Nektek - 1 hét múlva okosabbak leszünk!
Előző válaszoló vagyok - bocsánat, hogy megint én...
Most, estére friss piros vérzésem volt (pár csepp egyelőre). Ez a - vélhető sikeres - együttlétünk utáni 10. nap.
Előző válaszoló:Vérzel még azóta is?Ha nem akkor lehet beágyazódási is akár :).
Kivel mi van?Nagyon el vagytok tűnve....
Nekem pénteken este volt egy nagyon erős késszerű szúrás a bal petefészkem felől és azóta elkezdett nagyon fájni a mellem.Tesztet ma reggel csináltam,negatív.Ha nem jön meg szerdáig akkor szerdán megint tesztelek.
Szurkolok mindenkinek :)!
A 85%-os válaszoló vagyok!
A pénteki friss óta tegnap és ma volt egy kevéske barnázás... menzesznek abszolút nem nevezhető. Amúgy a melleim nekem is fájnak - borzasztóan feszül, ennyire nem szokott.
Karácsonykor még nem tesztelek - nem kizárt a 32-35 napos ciklus sem sajna - de ha addig nem lesz semmi, akkor utána sor kerül rá!
Megy a drukk :)
85 %-os válaszoló:
Hát nem tudom de a 3 napos barnázás nem sok egy kicsit beágyazódásinak?Na de ne legyen igazam.A mellfeszülés az meg nagyon jó jel.Ha nem lesz több barnázásod akkor ha van 10-es teszted otthon akkor kedd környékén ellőhetsz egyet.Szurkolok nagyon!
Nálam napközben annyi a változás,hogy néha olyan mintha megakarna jönni és néha görcsöl is a hasam.Na de majd meglátjuk....
Szurkolok mindenkinek!
Nico
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!