Az gond ha még nincs beágyazódási tünet?
Őszintén? Fogalmam sincs, hogy mikor volt a beágyazódásom, mikor annak idején terhes lettem, ugyanis semmit az ég világon nem éreztem és nem is figyeltem amúgy sem rá!:)
Első jel az volt, hogy nem jött meg a vérzésem, teszteltem, pozitív lett és örültünk!:)
Ha december 27-én volt peteérésed, és utána netán összejött volna a terhesség, akkor konkrétan még a beágyazódás sem történhetett meg. Ugyanis az a sikeres aktust követő 10. nap környékén történik meg. Ami neked még 3 nap! És HCG meg csak utána kezd el termelődni, tehát a teszt még ki sem mutathatja.
Meg tuti ez a 27.-i peteérés? Mert nekem ez egy kicsit furcsa. Mert ugye 28 napos ciklusnál kb. a 14. nap körül van, vagyis középidőben, azaz még van 2 hét addig, hogy megjöjjön a vérzés. Neked meg 6 napja volt peteérésed és máris itt a vérzésed ideje? Na, mindegy, biztos más a ciklusod.
Beágyazódási tünet??
Az nagyon ritka. Van, akinek van egy kis vérzése ilyenkor (de mondom mégegyszer, talán millióból 1nél). És akkor most ha nem érzel semmit, elkönyveled, hogy nem is vagy terhes? Majd akkor könyveld el, ha késett 2-3 napot és negatív a teszt.
Én is szültem már, és mivel rendszertelenek voltak a ciklusaim, 3 hét késés után mentem el a dokihoz, akkor tudtam meg, hogy babát várok, a mellefeszülésen kívül semmi tünetem nem volt, de azok amúgy is fájtak mindig mensi előtt.
Úgyhogy még bármi lehet. Nem kell minden apró kis jelre figyelni, mert megbolondultok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!