Nem gond ha nincs terhességi tünet?
Nem, nekem sem volt semmi tünetem, még azt is elfelejtettem, hogy nem jött meg. 8.héten kezdődtek csak enyhe rosszullétek, de azok is hamar megszűntek.
Szóval ez nem jelent semmit, ne görcsölj, mert az viszont tényleg nem jó, ha sikerült! :)
Akkor agyald, aggódd végig azzal biztos marha jót teszel a gyerekkel. Vegyél mindent törvénynek és rohanj orvoshoz ha nem úgy van ahogy leírták. Boldog egy terhesség lesz.
Felnőtt ember aki elvileg tud gondolkodni nem értem h miért nem tud normálisan gondolkodni? Miért gondolod h mert vmit leírtak a terhességgel kapcsolatban annak meg is KELL történnie???
Ha nincs tünet, nem marad meg? Nem, nem így van.
Úgy szól, hogy minél kutyábbul vagy, annál kisebb az esélye a vetélésnek.
A kettő baromira nem ugyanaz!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! (Nem mindenki van ám rosszul, ez nem általános, még egy nőnél sem tökugyanolyan két terhesség.)
Hajrá!
Kérdező kedves levele: "Te ökör,nem azt mondtam hogy KELL,csak VÉLEMÉNYT kérdeztem!!Takarodj innen!"
Remélem nem erre akarod nevelni a gyereked. Felnőtt létedre te vagy a 6 ökör mert minden szart elhiszel. Jobb lesz ha később jön az a gyerek ha végre benő a fejed lágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!