Nem gond ha nincs terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Nyáron volt missed ab-om,letelt a 3 hónap.Tegnapra nem vártam,nem is jött meg,de nem is érzek semmit.Nem görcsölök,nem fáj a cicim,nincs hasszurka,egyszerűen semmit nem érzek.Azért aggódom,mert az előző babámmal ugyanígy voltam és a 8. hét után már nem fejlődött.Több ismerősöm mondta és olvasgattam sokat,hogy amelyik babával nincs tüneted,nem marad meg.Vélemények?2014. nov. 15. 14:20
11/12 anonim válasza:
5 hetes vagyok,semmi tünetem. csak egyre erősödő pozitív teszt. első lányommal 6 hétig semmi tünetem nem volt. most 2,5 éves.
12/12 anonim válasza:
Nekem olyan hányingerem volt, hogy alig bírtam enni, és mégis 14. hétben elhalt a terhesség. Fiammal is oltári hányingerem volt, véreztem is, megmaradt mégis. Semmi sem számít …
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!