Babát szeretnénk. Vitamin túladagolás? Folsav?
Figyelt kérdés
Tudom, érdemes előtte vitamint, folsavat szedni. De nekünk nem fog hamar összejönni, már egy éve probálkozunk. Azért nem szedtem eddig is vitamint nehogy sok legyen. Igaz, tudom, hogy azt nem lehet túladagolni, nem is árt.
Azért probálkozunk itthon es még nem mentünk irvoshoz mert van már 3gyerekünk. Bizunk benne hogy most is összejön itthon...
De a folsavról mi a tapasztalotok? Lehet szedni rendszeresen sokáig? Akár évekig? Erről nem sokat találtam
Kérem olyan irjon akinek van tapasztalata es tud segiteni.
2015. jan. 1. 06:04
1/2 anonim válasza:
Terhesség alatt 400 mikrogramm az ajánlott, 800 van a terhesvitaminokban, 1100 az, ami még kiürül, de afelett felhalmozódik, és nem egészséges hosszú távon.
2/2 anonim válasza:
A folsavat nehéz túladagolni, nyugodtan szedheted. Egyébként nem árt még D-vitamin meg jód sem. Vagy szedjél terhesvitamint az már a "rákészülésnél" hasznos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!