Ma vettem észre, hogy apró, tűhegynyi piros pöttyök jöttek elő a kisfiam szeme alatti részen, ez mit jelent? Lehet vitamin túladagolás jele?
Figyelt kérdés
Nem sok, néhány apró pötty, de nem kéne ott lenniük. Mintha pici bevérzések lennének, de persze nem azok. Kérném, csak olyan válaszoljon, aki tudja, mi lehet ez, találgatni én is tudok. Köszi! :)2012. okt. 21. 17:17
1/3 anonim válasza:
Hányás után,erölködéstől volt nekem ilyen mindig,nem hinném,hogy vitamin túladagolás. Amúgy nincs képed,így nehéz lesz nem csak találgatni.
2/3 A kérdező kommentje:
Olyan aprók, hogy nem lehet látni a képen, próbáltam. Nem volt hányás, arra gondoltam, túl sok lehetett neki a vitamin, mindenesetre leállok most vele, csak a cebiont adom tovább, remélem, elmúlik. Nemrég kezdtem el adni az actival kid-et neki, lehet, hogy cebionnal sok volt, de mivel meg van fázva, gondoltam nem árthat. Ha nem ez okozza, akkor nincs tippem, nem volt még ilyen. Azért köszi szépen.
2012. okt. 21. 18:45
3/3 anonim válasza:
Bizonyára fel fog szívódni, szerintem ne aggódj. Ha a vitamintól volt, az tényleg kiderül, ha most nem adsz neki egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!