Hol tudom megnézni, hogy a különböző tesztek hányas erősségűek? Ez fel kell tüntetni valahol a használatiban?
Figyelt kérdés
2010. febr. 4. 15:43
1/8 anonim válasza:
Elvileg a dobozán vagy a papírján valahol rajta kellene legyen.
2/8 anonim válasza:
Vagy a dobozon, vagy a használati utasytásban benne van az érzékenység. Mindegyikben. Ha nem találod, akkor nem azért, mert nincs rajta, hanem mert nem találod.
3/8 anonim válasza:
A legtutibbak amúgy a 10-es érzékenységűek. Azok mutatják ki a leghamarabb a terhességet.
4/8 A kérdező kommentje:
Szombaton kéne megjönnie, de már tiszta ideg vagyok. Megtaláltam a papíron, hogy 25-ös. Ezzel vajon érdemes tesztelnem holnap reggel, vagy várjak még vele?
2010. febr. 4. 15:58
5/8 anonim válasza:
Nekem 1 nappal a megjövetel előtt már kimutatta egy 10-es érzékenységű hogy +.
Szóval lehet még korán lenne! Picit várjál a 25-össel, de ha nem bírod, akkor holnap vegyél egy 10-est és tesztelj reggel! :)
Hajrá!
6/8 anonim válasza:
25-sel szerintem szombat reggel előtt ne tesztelj, de ha bírod türelemmel, akkor még később. Ha tudsz, inkább szerezz be holnap egy 10-es érzékenységűt, és azt használd el szombaton.
7/8 anonim válasza:
Én is a 10-t ajánlom,hogy azzal tesztelj inkább!De avval is csak a reggeli első vizeletből!Valami tüneted van?Hány naposak a ciklusaid?
Írd majd meg mi lett,megy a drukk!:-)
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves "morcos", sajnos hiába csináltam tesztet, megjött, így ebben a hónapban elmarad az örömködés :( Talán majd legközelebb...
2010. febr. 9. 12:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!