Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes szedni magzatvédő...

Érdemes szedni magzatvédő vitamint?

Figyelt kérdés
3 hónap múlva belevágunk a babaprojektbe, első lenne, nem tudok semmit a témáról. Szedjek vmi vitamint, ha igen, mit, mennyivel előtte?
2014. dec. 31. 16:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes, főleg így télen, a folsav és a d-vitamin a legfontosabb, de egyszerűbb egy kismamavitamin.
2014. dec. 31. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:
Èn mindkèt terhessègem elött kb egy hónappal kezdtem terhesvitamint szedni. Aztàn terhessèg alatt meg rosszul voltam mindegyiktöl. Lànyommal kb màsodik hónaptól màr semmit nem szedtem, amit nem is bànok, mert így is majd 4 kilòval született. Most 29 hetes terhes vagyok ès csak D vitamin+ kàlciumot meg a lànyom multivitaminos gumicukràt szedem èn is.
2014. dec. 31. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!