Vitamin? Magzatvédö vitamn?
Szerintem a 2 legjobb vitamin a Femibion és a Pharmaton Matruelle. Ebben a kettőben van omega 3 is, a többiben nincs. Én az első 12 hétben Femibion 800-at szedtem, mert ebben könnyen felszívódó folsav van, és nincs benne D vitamin, ami az elején még nem is kell, legalábbis én úgy tanultam, hogy azt még nem jó szedni az elején.
Ha lejárt a 12 hét, akkor kell váltani Femibion 400-ra ebben már omega3 is van, és már kevesebb benne a folsav, mert már nem kell olyan sok. Viszont én átváltottam a Matruelle-re, mert egyrést kicsit olcsóbb, abban is van omega3, és abban viszont van D vitamin is. Vas is van benne, bár nekem anélkül is jó volt a vérképem, és ha rossz valakinek, akkor amúgyis írnak fel pluszban vasat.
6-os vagyok. A Parmaton Matruelle-t kb. 4000-ért vettem (3900valamennyi volt), a Femibion 400, ami 12 héttől van 5200 körülre mondta a patikus, ha jól rémlik. A femibion 800 , ami az első 12 hétben jó, az olcsóbb volt, már nem nagyon emlékszem, de 3500 ft környékén volt azt hiszem.
Szerintem egyszerűbb, ha bemész a patikába, és ott megkérdezed, mert különbségek vannak gyógyszertáranként az árakban.
Ezen kívűl, amit még ismerek vitamint (de ezekben nincs omega3): Gravida, Elevit, Ladeevit.
(de az elevitben pl. A vitamin is van, ami nem szerencsés, mert fejl. rendellenességet okozhat, ha túlzott a bevitel, márpedig az ember eszik is a vitamin mellett!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!