Más is észrevette, hogy az ELEVIT hízlal? Esetleg van olyan magzatvédő vitamin aminek nincs ilyen hatása? Tapasztalatokat várok.
Figyelt kérdés
Még nem sikerült teherbe esni, tehát nem a terhesség miatt hízok.2009. jún. 21. 15:55
1/11 anonim válasza:
Én is híztam az Elevit miatt, a dokim azt mondta, próbáljam ki a Gravidát. Fél éve szedem, idáig nem jelentkezett mellékhatás.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom.
2009. jún. 21. 16:06
3/11 anonim válasza:
Én nem híztam tőle,pedig nem vagyok vékony.
4/11 anonim válasza:
Én sem híztam tőle, és a környezetemben többen is szedik/szedték és senki sem hízott tőle!
5/11 anonim válasza:
én is elevitet szedtem és nem híztam tőle.
6/11 anonim válasza:
minden magzatvédő tartalmaz b6 és D vitamint, ami növeli az étvágyat, sajna...
7/11 anonim válasza:
Szia!
Én se híztam tőle, csak iszonyat hasmenésem volt! Ha babát szeretnél, elég ha folsavat szedsz most, az a legfontosabb. A többi vitamin ráér ha már babás vagy. Én 3 hónapig szedtem teherbeesés előtt: jódot, vasat, folsavat és B-vitaminokat. A többi tényleg nem lényeges!
8/11 anonim válasza:
Én is elkezdtem szedni,mert babát szeretnénk,de abbahagytam 2 hónap után,mert hiztam tőle,mert állandóan éhes voltam.
9/11 Kathrin01 válasza:
Én is szedem, de nagyon jól tartom a súlyom.Szerintem ha kordában tartod az étkezést, akkor minden rendben lesz.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
2009. jún. 22. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!