Érdemes szedni magzatvédő vitamint?
Én nem szedtem semmit előtte. Amikor először voltam dokinál, ő ajánlotta a LadeeVit-et, ezt szedtem a 14. hétig, aztán semmit.
Tökéletesen egészséges fiam született, időre.
Változatosan étkeztem, ennyi.
barmilyen multivitamin + folsav amit szedned erdemes, utobbit a 9. hetre. ha terhes vitamint szedel az a legjobb mert az 2in1..de eleg csak a 12. hetig mindennap szedni utaba eleg minden masnap.
aki azt mondja felesleges az nyilvan nem szed egyebkent se vitamint. kapsz majd ilyen valaszt is. te dontsd el, en nem hiszek a mai elelmiszerek vitamin tartalmaban ezert szedtem az elevitet (internetpatika.hu oldalarol rendelem a 90 dbost igy a legolcsobb).
Én szedtem, mindkét terhesség alatt illetve már előtte is, amikor már próbálkoztunk. Femibiont szedtem. Nem voltam beteg, zavartalan terhességeim voltak, makkegészséges lett mindkét baba. Szerintem fontos a vitamin, főleg ha valaki városban él, kevesebb házi zöldség-gyümölcshöz jut, vagy ha a tél is beleesik a terhesség időszakába, akkor még vásárolni is csak pár fajta gyümölcsöt lehet. Én ajánlom a vitamint, folsavat pedig mindenféleképpen szedj! Onnantól hogy belevágtok a babaprojektbe.
Egyébként tőlem terhesgondozás alatt minden vizsgálatkor, uh-okon, ill.védőnő is kérdezte, milyen vitamint szedek. Már alapvetőnek veszik, hogy a kismama szed valamilyen terhesvitamint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!