Vérzés 6 hetesen, ilyen kis terhességnél szilveszter napján hova lehet menni?
Figyelt kérdés
Még nem voltam orvosnál, ma vagyok 6 hetes, jövő heten szerettem volna elmenni orvoshoz. Ma reggelre pici barnás folyasom volt, utána vérzés. Nem erős de nem is pár csepp. A hasam görcsölget, de nem erősebben mint eddig. Bpn ilyenkor hova tudok elmenni orvoshoz?2014. dec. 31. 10:27
11/15 anonim válasza:
Aztarohadt... én érdi vagyok, a Szent Imre a körzetes kórházam, de egy szó nélkül megnéztek a kettes nőin. (A védőnőt hívtam fel, ő irányított oda.)
Remélem, minden rendben veletek!!
13/15 A kérdező kommentje:
Sajnos elment a baba de szerencsére nem kellett művi befejezés. Életem legrosszabb szilvesztere es új ev kezdete volt!
11-es, a SOTE 1-en azt mondtak, hogy állítólag pestieket nem látnak el ügyeleti szinten. Tény , hogy soha az életbe nem tennem be oda meg egyszer a lábam ...
2015. jan. 2. 12:31
14/15 anonim válasza:
Szegenykem, probald meg ugy felfogni, hogy a termeszet akarta igy, valami baja lett volna a babanak, semmi nem veletlen!!! Most kicsit pihend ki magad, nyugodj meg es majd jon az a baba amikor akar jonni :) Aztan majd inditasz egy kerdest, mit csinalj, hogy aludjon vegre :) Fel a fejjel, amikor nekem tortent hasonlo, ott is a szobaban 4-unk kozul egy lanynak elment a baba, sajnos ez eleg gyakori. BUEK! :)
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2015. jan. 2. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!