8hetes terhessegnel ha lenne valami gon annak lennenek jelei?
Figyelt kérdés
Mar szinte annyira nem erzek semmit,azonkivul h ket honapja nem jot meg!Meg is allapitottak a terhesseget es majd a heten megyek kovetkezo uh-ra...2014. aug. 27. 10:00
1/6 anonim válasza:
Ha nem görcsölsz,és nem vérzel elvileg minden rendben.Olvasgattam én is egy csomó rémísztő sztorit,hogy tünet nélkül elhal a terhesség,de inkább úgy döntöttem az orvosra hallgatok.Ő azt mondta ha ezek nem állnak fenn,akkor minden oké.Magnéziumot kezdj el szedni minél előbb és folsavat is.A tünetek miatt meg ne aggódj.Nincs 2 egyforma terhesség.Boldog babavárást.18 hkm. :)
2/6 anonim válasza:
Van hogy erős görcsök és vérzés jelzi ha gond van, de a legtöbbször nincs semmi ráutaló tünet.
Az ultrahanggal majd megnézik, hogy hogyan fejlődik, van e már szívhang, ha a múltkor még nem volt.
Nyugi, ne stresszeld túl, különben a terhesség 40 hete alatt tövig rághatod a körmöd, mert mindig lehetne min aggodalmaskodni.
Boldog babavárást!
3/6 A kérdező kommentje:
Eros tuneteim voltak csak szepen lassan lecsillapodtak....Volt mar szivhang es mar egy cm volt amikor elmentem dokihoz!Gorcsolni gorcsolok de nagyon minimalis,magneziumra el is mulik.A vitamint meg mar elotte is szedtem!Verzes nincs
2014. aug. 27. 10:11
4/6 anonim válasza:
Nem kell aggódni van akinél előbb, van akinél később múlnak el a tünetek, és van akinél egyáltalán nem is jelentkeznek. Ettől még rendesen fejlődik a magzat, hogy Te nem vagy egyfolytában rosszul.
5/6 anonim válasza:
Ne aggódj.. Nekem sincs semmi tünetem azon kívül hogy folyton ennék. Előző terhességemnél meg csak a mellfeszülés volt egy darabig.
6/6 anonim válasza:
ha volt szívhang miért kell 8 hetesen is menned uh-ra?
(Bocsi az off-ért, csak kiváncsiság. Mert nekem 7+4héten volt 10mm embrió meg szívműködés, és nem hívtak vissza ultrahangra, csak majd a 12. hétre, az baj?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!