Méhen kivüli terhesség jelei? 3 hetes terhességnél észre lehet venni a méhen kivüliséget? Uh kimutat 3 hetes treheséget?
Most voltam Dokinál és nem látott Uh-n semmit. Február 26-án kellett volna megjönni a havimnak
Elküldött vérvételre kiváncsi vagyok.
Félek a Méhenkivüli terhességtől :-(((
És ne félj! Sokkal nagyobb az esélye, hogy még nem látszik, mint az, hogy méhen kívül legyen. :)
Én az 5. hét végén voltam, már majdnem 6., és csak petezsák volt, az is kicsi :) Te még korábban voltál.
Alig vagy 5 hetes. Nagyon korán mentél dokihoz. Az ultrahang készüléktől is függ, hogy mit lát és mit nem. Nekem a 6. héten is csak petezsákot látott.
A méhen kívüli terhesség ugyanúgy kezdődik mint a rendes, de ahogy nőne a baba, így repeszti a méhkürtöt vagy a petevezetéket, ahol épp megtapadt, és azt észre veszed. Ne aggódj.
igen vissza rendelt Uh-ra
Azt mondta nekem is ha görcs , vérzés van akkor kórház
Igen tesztem pozítív lett , kétszer is megcsináltam
Nyugi! Nekem is ugyanígy volt. Ha 28.-án kellett volna megjönnie akkor ma vagy 4+2 napos. Én 4+4-en voltam először, mert én sem bírtam magammal.... és még csak megvastagodott nyálkahártyát sem látott... csak 5 mm-t (az nagyon kevés, sokan írták hogy ezzel nem lehetséges a baba - emiatt én is ezen paráztam) Rá 1 hétre 5+4 naposan látott a doki petezsákot és jó helyen!!!! Utána 2 hét múlva mentem újra, már szívhang is volt akkor :)
Nyugi! Minden rendben van Nálad is, jó helyen van az a babó is :)
12+3 km
És téged is elküldtek laborba?
És nem jött szóba a méhen kivüli terhesség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!