Méhen kivüli terhesség jelei? 3 hetes terhességnél észre lehet venni a méhen kivüliséget? Uh kimutat 3 hetes treheséget?
Állítólag vannak jelei persze, én olyat olvastam hogy pl a kismama köhögött és akkor mindig ugyanott szurkált oldalt neki. Vérzés szokott fellépni stb. De azt nem tudom hogy ezek kb hány hetes kortól.
Egyébként a méhen kívüli terhesség ritka! És ha jön a baba nem szabad hülyeségeken stresszelni. Tényleg nyugodj meg mert ezzel csak ártassz a picúrnak.
Hidd el nem lesz semi baj.
Rendben köszi Aranyos vagy. igen tudom hogy nem szabad steszelni, meg is próbálom.
De inkább akkor ne legyek terhes , mint hogy méhenkivüli legyen. :-(
Hidd el hogy nem az!!! Miből gondolod hogy az? Mert nem látták még? Ennyi idősen még nem látszik :) Teljesen nrmális hogy nem látott semmit, és teljesen normális hogy laborba küldött a doki :)
Nem szabad ilyen korán orvoshoz menni, legkorábban a 6. héten szoktak. Boldog és Stresszmentes :) Babavárást Kívánok Neked.
Köszi szépen a nyugtatást, doki meg említette a méhen kivüléseget és bepánikoltam :-(
lehet csak ennyi ami van
Legyen igazad :-)
Holnap kiváncsi vagyok mit mutat majd a labor. meg kedden az Uh. Iwiw-en fent vagy ? jó lenne ott beszélgetni. Megyek pihenni 1 -et . küldj el a nevedet ha vagy iwiw-en aztán bejelőllek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!