Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhen kivüli terhesség jelei?...

Méhen kivüli terhesség jelei? 3 hetes terhességnél észre lehet venni a méhen kivüliséget? Uh kimutat 3 hetes treheséget?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 11:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
De a méhenkivüli terhességnek vannak jelei? fájdalom , görcsölés? pár hetes terheségnél is vannak jelek a méhenkivüliségre?
2011. márc. 2. 12:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Állítólag vannak jelei persze, én olyat olvastam hogy pl a kismama köhögött és akkor mindig ugyanott szurkált oldalt neki. Vérzés szokott fellépni stb. De azt nem tudom hogy ezek kb hány hetes kortól.

Egyébként a méhen kívüli terhesség ritka! És ha jön a baba nem szabad hülyeségeken stresszelni. Tényleg nyugodj meg mert ezzel csak ártassz a picúrnak.

Hidd el nem lesz semi baj.

2011. márc. 2. 12:37
 13/16 A kérdező kommentje:

Rendben köszi Aranyos vagy. igen tudom hogy nem szabad steszelni, meg is próbálom.

De inkább akkor ne legyek terhes , mint hogy méhenkivüli legyen. :-(

2011. márc. 2. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:

Hidd el hogy nem az!!! Miből gondolod hogy az? Mert nem látták még? Ennyi idősen még nem látszik :) Teljesen nrmális hogy nem látott semmit, és teljesen normális hogy laborba küldött a doki :)

Nem szabad ilyen korán orvoshoz menni, legkorábban a 6. héten szoktak. Boldog és Stresszmentes :) Babavárást Kívánok Neked.

2011. márc. 2. 12:44
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a nyugtatást, doki meg említette a méhen kivüléseget és bepánikoltam :-(

lehet csak ennyi ami van

Legyen igazad :-)

Holnap kiváncsi vagyok mit mutat majd a labor. meg kedden az Uh. Iwiw-en fent vagy ? jó lenne ott beszélgetni. Megyek pihenni 1 -et . küldj el a nevedet ha vagy iwiw-en aztán bejelőllek

2011. márc. 2. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok IWIW-en de az e-mail címemre nyugodtan írhatsz. Drukkolok Neked! Írj majd hogy mi volt, és addig is no para :)
2011. márc. 2. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!