Hány hetes terhesség az amit még kimutat a gyorsteszt?
Figyelt kérdés
Mert ugye egy idő után cskken a hCG termelődése.2010. febr. 9. 06:14
1/5 anonim válasza:
Szia! Én úgy tudom, hogy a negyedik hónapig mutatja ki! ( 16 hét ) Én 24 hetsen csináltam kíváncsiságból, de teljesen negatív lett.
2/5 anonim válasza:
Állítólag a 10.héten vannak a csúcson a Hcg hormonok,utána csökkennek.De nem tudom mennyi idő alatt ürülnek ki.
3/5 anonim válasza:
Nem értem miért kell ezt ennyiféle képen megkérdezni????
Tegnap is volt fent 2 kérdés?17 hetes-16 hetes.Szerintem azt is te írtad:))Csak nem értem minek?????
Igen 16 hét után csökken a hcg szintje....
4/5 anonim válasza:
Igaza van az elöttem szólónak,miért kell ezer féleképp feltenni a kérdést?????
Tudod mit kérdező!?
Vegyél egy tesztet csináld meg,és menj el nőgyógyászhoz!!!!!
Te vagy egy 14 éves tudatlan tini vaGY,vagy elfelejtetted bevenni a Cavintont,és nem tudod hányszor írtad már ki a kérdést!
5/5 anonim válasza:
A hcg majd csak a szülés után fog kiürülni, az egész terhesség alatt kimutatható pisiteszttel is (saját tapasztalat is). Szülés után is csináltam, még akkor is pozi volt vagy 2 hétig.
Ide feltettem sok képet, a kék színüek a terhességi tesztek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!