Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Abortuszon átesetteknél...

Littlegirl85 kérdése:

Abortuszon átesetteknél voltak-e komplikácók a következő terhességnél, esetleg volt-e aki veszélyeztetett terhesnek volt nyilvánitva? Hogyan zajlottak le a terhességek?

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 21:00
 1/6 anonim válasza:
ismerősömnek egészségügyi kürete volt, következő terhessége veszélyeztetett volt, de minden simán ment. már 5 éves a kislánya :)
2014. szept. 23. 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
54%

Tini koromban volt, 15 évvel később szültem és nagykönyvi, tökéletes terhességem és természetes szülésem volt.

A babám volt kissé nagyra nőtt, de genetikai eredetű annak is az oka.

2014. szept. 23. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
45%
Rokonom nem képes teherbe esni. Azt mondják az abortusz miatt.
2014. szept. 24. 05:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem az első előtt kellett egészségügyi okból, utána nagyon hamar (egy év múlva) teherbe estem, komplikáció nélkül. Egy barátnőmnek meg egy rokonomnak szintén volt mert meghalt a baba 9-11. héten, rá két év múlva mind a kettő terhes volt, szintén gond nélkül.
2014. szept. 24. 12:26
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egészségügyi okok miatt 2 terhességmegszakításom volt . Mindkettő problémamentesen zajlott . Azóta van egy egészséges gyermekem ,nem nem voltam veszélyeztetett terhes .A terhességem is problémamentes volt . (Azért a mai világban már közel nem úgy zajlik a terhességmegszakítás ,mint pl .20-25 évvel ezelőtt . Jóval kíméletesebb és kisebb a kockázata )
2014. szept. 25. 04:59
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2014. szept. 25. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!