Terhesség Nuvaring mellett?
24.-én kivettem a Nuvaringet, és eddig mindig meg szokott jönni másnapra, vagy maximum másfél napon belül. Ma már a 4. napja hogy nincs bent a gyűrű, és még nem jött meg.
Holnap tesztelek, ha addig nem jön meg. Eddig egy nagyon kicsit görcsöltem csak tegnap, azóta semmi.
Szerintetek előfordulhat, hogy fogamzásgátló mellett estem teherbe? Hallottam, hogy lehetséges, de mindig azt hittem, hogy azért mert rosszul alkalmazták...
Igen, lehetséges, mivel egyik sem 100%-os.
Nem csak a rossz használat miatt, de minden ember alkotta eszköznek van hibaszázaléka. Pearl indexe úgy tudom 2 körüli, szóval azért elég megbízható kategória.
Már egy éve használom, és eddig mindig pontosan megjött. Lehetséges lenne az, (hogy ha ez nem terhesség) hogy az evészavarom miatt nem jön meg? Valami oka biztos van, hogy késik, és ha negatív lesz holnap a teszt akkor más oka van, nem terhesség.
Arra gondoltam, hogy az evészavarom is okozhatja ezt úgy tudom (bár nem vagyok annyira alacsony súlyú).
Szóval ha ez nem terhesség akkor az evészavarom miatt van? Vagy más okai is lehetnek még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!