Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség Nuvaring mellett?

Terhesség Nuvaring mellett?

Figyelt kérdés

24.-én kivettem a Nuvaringet, és eddig mindig meg szokott jönni másnapra, vagy maximum másfél napon belül. Ma már a 4. napja hogy nincs bent a gyűrű, és még nem jött meg.

Holnap tesztelek, ha addig nem jön meg. Eddig egy nagyon kicsit görcsöltem csak tegnap, azóta semmi.

Szerintetek előfordulhat, hogy fogamzásgátló mellett estem teherbe? Hallottam, hogy lehetséges, de mindig azt hittem, hogy azért mert rosszul alkalmazták...

2014. dec. 28. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Igen, lehetséges, mivel egyik sem 100%-os.

Nem csak a rossz használat miatt, de minden ember alkotta eszköznek van hibaszázaléka. Pearl indexe úgy tudom 2 körüli, szóval azért elég megbízható kategória.

2014. dec. 28. 22:09
 2/6 A kérdező kommentje:

Már egy éve használom, és eddig mindig pontosan megjött. Lehetséges lenne az, (hogy ha ez nem terhesség) hogy az evészavarom miatt nem jön meg? Valami oka biztos van, hogy késik, és ha negatív lesz holnap a teszt akkor más oka van, nem terhesség.

Arra gondoltam, hogy az evészavarom is okozhatja ezt úgy tudom (bár nem vagyok annyira alacsony súlyú).

Szóval ha ez nem terhesség akkor az evészavarom miatt van? Vagy más okai is lehetnek még?

2014. dec. 28. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet amiatt, bár nem részletezed mit jelent az evészavar nálad? Anorexia esetén közvetlen környezetemben is láttam ilyet, hogy elmaradt tőle a mensi. Hirtelen súlyvesztés okozta, még nem volt vészesen sovány, csak nem evett rendesen és agyon sportolta magát.
2014. dec. 28. 22:14
 4/6 A kérdező kommentje:
5 éve van evészavarom (nem jelentem ki, hogy anorexia, mert a BMIm nincs 17.5 alatt és nem diagnosztizált senki), és az elmúlt két hónapban 12 kilót fogytam, miután "visszaestem". Nem vagyok kórosan sovány, a BMIm 19.9, szóval az "anorexia" kategóriától messze van még.
2014. dec. 28. 22:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, okozhatja ez is. Érdemes foglalkozni vele, mindenképp!
2014. dec. 28. 22:19
 6/6 anonim ***** válasza:
2 hónap alatt 12 kilót fogyni nagyon nem egészséges... Itt az egyik mellékhatása..
2014. dec. 28. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!