Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy nuvaring...

Lehetséges, hogy nuvaring használata mellett teherbe estem?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel vettem ki a gyűrűt, még nem jött meg, ami annyira nem gond, mert csak péntek reggelre szokott. Viszont szombat óta majd leszakad a derekam, és feszülnek a melleim. Vettem tesztet, de még nem akartam megcsinálni, mert szerintem még nem mutatná ki, ha van baba...
2008. okt. 16. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Én másfél évig nuvaringet használtam és nem estem mellette teherbe. Persze esély mindenre van, de ha betartottad a szabályokat, nem vetted ki hosszabb időre, akkor elég kicsi az esély babára.

Szerintem ne izgulj! Lehet, hogy most egyéb dolog zavarta kicsit össze a szervezetedet. Várj szombatig és ha addig sincs mensi, akkor használd azt a tesztet!

2008. okt. 16. 18:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Én fél éve használom, eddig semmi bajom nem volt vele. És nem szoktam kivenni egyáltalán a 21 nap alatt.
2008. okt. 16. 18:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző és egyetlen válaszoló vagyok.

Ha sohasem veszed ki, akkor tényleg ne nyugtalankodj. Tény, hogy nem 100%-os a védelem, de nagyon-nagyon pici az esély arra, hogy jön a babó mellette. A kivételt azért említettem, mert néhány órára (már nem emlékszem pontosan, talán 3-4 órára) ki lehet venni, mi néha éltünk is ezzel a lehetőséggel segédeszközös játékok miatt és így sem volt gond.

Tény, hogy a hormontartalma jóval kevesebb, mint a tablettáknak, én speciel ezért is használhattam, mert sajnos a tablettákat nem bírta a májam. Amikor ráálltunk a babaprojektre, akkor a dokim azt mondta, hogy már az első gyűrűmentes hónapban próbálkozhatunk, nem kell tisztulnom, mert nem igazán nyomta tele hormonnal a szervezetemet a gyűrű még másfél év alatt sem, ennek ellenére öt hónapot így is váratott a baba magára, de valószínűleg nem a gyűrű miatt.

Sok sikert!

2008. okt. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!