Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetek terhes?

Szerintetek lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2 nap múlva kell megjönnie, már egy hete hol erősebbeb, hol gyengébben fáj a hasam. Peteérés elötti napokon voltunk együtt közvetlenül. Az ovum vszínűleg dec.11-én volt. Az alaphőm 36,2 szokott lenni. Végig ovu óta 36,7 36,8 és 37 volt. MÁr 2 napja azonban 36,6 lett reggelente. Napközben viszont magas, 37 feletti. Van esély vajon a babára? Mikor teszteljek? Ma még negatív.

2014. dec. 24. 14:09
 1/1 kakukkpisti válasza:
Szerintem - az általad írtak alapján - valószínűleg igen. Azóta már valószínűleg tudod a választ, hiszen 24-én tetted fel a kérdést. Ha mégsem lettél most terhes, akkor sem kell letörnöd. Az a lényeg, hogy ne görcsölj(etek) rá a témára. Szeretkezzetek, amikor csak jól esik, mert örömteli szeretkezésekből születnek a legszebb babák.
2014. dec. 27. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!