3 Negatív teszttel lehetek terhes?
Tüneteim meg voltak egesz nap aludtam, reggeli rosszul ,et is jelentkezet hànyàsal. Szag erzekenyseg, dohanyzom de terhesegi idoben ne tudtam ra gyujtani sot a szagatol is hanytam ha valaki ragyujtott. Ennek ellenere azt gondoltam nem vagyok tuti terhes a teszt vegig negativ negativ... orvoshoz keszultem es akkor vettem digi tesztet ami kirta pozitiv 9 hetes.
Ekkor bizonyosodtam meg a terhessegrol, ezt jeleztem az orvosnak hogy vegig negativ teszt most lett pozitiv ez hogyan is lehetseges? Valasza , ugy hogy a gyerek nem birt annyi hcg hor ont termelni ami kimutatta volna a teszten. Nos ha terhes gyanujaban vagyok, mar nem is tesztelek, csak akkor ha mar az en szamitason szerint elmultam 2 honapos.
Ja meg azt elfelejtettem, kerdezni, hogy nekedvan ternessegi tuneted?
Mert erre aztan nem lehet mit adni, tesom 2 gyerek van"kislany" nem volt terhesegi tunete csak a novekvo has😁.
Neked dec8 kellet bolna megjonni, azota meg nem jelentkezet semmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!