Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 Negatív teszttel lehetek...

3 Negatív teszttel lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Dec. 7én voltunk együtt a párommal. Elvileg dec. 8án kellett volna megjönnie,de már 15 napja késik. Valószinű felborult a ciklusom, eddig mindig pontos volt. csináltam terhességi tesztet, hármat is,de mind negatív. Mégis a mellem úgy megvan dúzzadva,mint,ha terhes lennék. Lehet mégis baba? :) jan. 8án megyek dokihoz,de jó volna tudni!
2014. dec. 23. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Igen lehetsz terhes, lehetsėges hogy a baba, nem bkr hanyi HCG hormont termelni hogy a teszt pozitiv legyen. "Tapasztalatbol"irom nekem 9 hetesen lett elso pozi tesztem.erre a valasz az amit irtam a 2 mondatban orvos mondta nekem is. Ensem ėrtettem,de van ilyen.
2014. dec. 23. 21:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Mikor csináltad a teszteket?
2014. dec. 23. 21:18
 3/8 A kérdező kommentje:
Igazából össze-vissza. A legutolsót,ha jól számoltam,a beágyazódás után(éreztem vmit,több napon át,19.óta nem) dr.Gugli szerint lehetséges, 4nappal.
2014. dec. 24. 07:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló! te milyen jelekból gyanakodtál, hogy van odabent valaki?
2014. dec. 24. 08:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Kb.egy 30 perce megjött. De,nem tudom, normális menstruáció -e, vagy terhesség alatti. halvány piros,inkább rózsaszines,nyálkás. A hasam nem görcsöl úgy,mint amikor rendesen menstruálok.
2014. dec. 24. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Tüneteim meg voltak egesz nap aludtam, reggeli rosszul ,et is jelentkezet hànyàsal. Szag erzekenyseg, dohanyzom de terhesegi idoben ne tudtam ra gyujtani sot a szagatol is hanytam ha valaki ragyujtott. Ennek ellenere azt gondoltam nem vagyok tuti terhes a teszt vegig negativ negativ... orvoshoz keszultem es akkor vettem digi tesztet ami kirta pozitiv 9 hetes.

Ekkor bizonyosodtam meg a terhessegrol, ezt jeleztem az orvosnak hogy vegig negativ teszt most lett pozitiv ez hogyan is lehetseges? Valasza , ugy hogy a gyerek nem birt annyi hcg hor ont termelni ami kimutatta volna a teszten. Nos ha terhes gyanujaban vagyok, mar nem is tesztelek, csak akkor ha mar az en szamitason szerint elmultam 2 honapos.

2014. dec. 25. 17:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Ja meg azt elfelejtettem, kerdezni, hogy nekedvan ternessegi tuneted?

Mert erre aztan nem lehet mit adni, tesom 2 gyerek van"kislany" nem volt terhesegi tunete csak a novekvo has😁.

Neked dec8 kellet bolna megjonni, azota meg nem jelentkezet semmi?

2014. dec. 25. 17:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Tüneteim:fejfájás, mell fájdalom. Tegnap óta meg menstruálok. vagy mi a szösz.
2014. dec. 25. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!