Lehetek terhes?
Néhány nappal ez előtt a párommal gumi nélkül csináltuk.Ugyan nem ment el bennem, de én azért így utólag tartok kicsit , hogy mi van ha ettől függetlenül teherbe eshettem .Ma furcsa vizelési ingerre ébredtem , és kissé érzékeny voltam az utóbbi 2 napban . Most visszagondolva akár jelek is lehetnek...
Valóban ?
Hihetetlen ez a sok lehetek terhes kérdés!!! Már bocs de a sexuális élet többi részéről nem homályosított fel senki benneteket???!!! A csapból is ez folyik hogy védekezni kell de ha más nem a suliban biztos elmondták! Komolyan mondom nem értem! De tisztára kiakaszt! Sok kislányt hipp hopp felcsinálnak és utána vakarják a fejüket hogy jaj meg mennek abortuszra. Normális felnőtt dolgozó becsületes emberek meg évekig orvoshoz járnak és otthagyják az összes vagyonukat és 10 év alatt lombikkal nagy nehezen sikerül nekik a gyerek. És mire ide eljutnak szinte teljesen rámegy a kapcsolatuk és bőven leélték az életük felét!
Bocs de ezt muszáj volt kiírni magamból!
"A csapból is ez folyik hogy védekezni kell"
Lehet, hogy a kérdező védekezett is, csak a barátja volt az erősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!