Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Xepil teszt szerintetek egy...

Xepil teszt szerintetek egy jo teszt?

Figyelt kérdés

2 db os,tesztet vasaroltam, ahogyan szivta fel a pisit latszodott egy par percig vekonyan a masodik csik,de kitisztult es mar alig latszik.akor most mi van?

Tunetem anyi hogy multhet pentek ota gorcsoltem a derekamal egyutt de erosen es van sok testapolo szeru folyasom.

Szerintetek?

A mensesem januar 4 re kene megjonnie.

Nagyon koszonom szepen a valaszokat.

2014. dec. 23. 18:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél fel képet
2014. dec. 23. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ugyanannyira megbízható mint bármelyik másik teszt. Ha január 4-re nem várod akkor még nagyon korán teszteltél. Legkorábban a nem várt napján reggel érdemes tesztelni.
2014. dec. 23. 19:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én mindig x-epilt használok. Amikor terhes voltam egyértelműen pozitív volt, amikor pedig nem vagyok/voltam terhes, akkor negatív. Milyen hosszú a ciklusod? Mert ha 28 nap, akkor pont most vagy nagyjából a termékeny napokon. Vagy arra gyanakodsz, hogy menszesz alatt estél teherbe?
2014. dec. 23. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen arra gondolok hogy lehet menses alatt eshetem teherbe,ha minden igaz.
2014. dec. 23. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!