Xepil teszt ez mar biztos?
Figyelt kérdés
Menszruacio elott vagyok 4-5 nappal.
Most delutan teszteltem egy xepil teszt csikal es egy csik van rajta.ugye ez mar biztos?
2014. okt. 25. 15:51
1/12 anonim válasza:
Várd meg az elmaradt mensi napját, és mindenképp reggeli első vizeletből csináld a tesztet. Még semmi sem biztos!
2/12 A kérdező kommentje:
Koszi.elolvastam az xepil tajekoztatojat es elvileg menstruacio elott 4 napal elvileg mar kene vmit mutatnia meg ha halvanyan is ? Nem?
2014. okt. 25. 16:07
3/12 anonim válasza:
Korán teszteltél, ráérsz 3-4 nap múlva.
4/12 anonim válasza:
Úgy van ahogyan az előttem szólók mondták! Túl korán teszteltél. Elvben lehetséges hogy kimutatja, de inkább várd meg amikor meg kellene jönnie és ha nem jön, tesztelj. Drukkolok!
5/12 anonim válasza:
X-epil menzesz kimaradása után 4 nappal halványan volt 2 csíkos, szóval én megvárnám ,hogy kimaradjon
6/12 A kérdező kommentje:
Akor 29 - en gondolom mar ilene mutatnia .... a tesztnek ?? Ha akor is negativ az bar tuti biztos?
2014. okt. 25. 18:45
8/12 anonim válasza:
Ezek szerint te inkább negatív tesztre vágysz?
9/12 A kérdező kommentje:
Ha jone a baba akor biztos hogy nem vetettnem el!
Ha joni akar jojon.
Csak vanak belgyogyaszati problemaim.
2014. okt. 25. 19:15
10/12 anonim válasza:
Meg helyesírási problémáid is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!